wolałbym nieStachuu pisze:eurusd S
-- Dodano: 30 mar 2017, 17:17 --
Jak złoto będzie tak rosło to może niedługo przyjdzie Ci wyrywać tego złotego kła xDd4mian7 pisze:Czekam Az wypadnie (razem z wykresem)Stachuu pisze:oki ale jeden warunek. Musisz coś zrobić z tym złotym zębem, bo inaczej to nie ma mowy xD
-- Dodano: 30 mar 2017, 17:05 --
Btw, ktos ma jakas koncepcje na złoto?
DayTrading: Czwartek 30.03.2017
Re: DayTrading: Czwartek 30.03.2017
a co jedynka ?
dwójka teżStachuu pisze:a co jedynka ?
To będziesz "chłopakiem do wzięcia " xD
ED tak sobie będzie opadał teraz swobodnie??
... ale oczywiście mi depo przeorał skubaniec .
1,073 nie robi na nim jakiegoś wiekszego wrażenia..
ps. siedzieć przed kompem i tylko patrzeć na wykres to też troche bez sensu
wziąłem Soczyste S

ps. siedzieć przed kompem i tylko patrzeć na wykres to też troche bez sensu
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
Wziąłeś S w słabym momencie. Twoje S jak i Twóje nerwy będą testowane ;]navik pisze:ED tak sobie będzie opadał teraz swobodnie??... ale oczywiście mi depo przeorał skubaniec .
ps. siedzieć przed kompem i tylko patrzeć na wykres to też troche bez sensuwziąłem Soczyste S
![]()
no pewnie masz racje, tu raczej widziałbym jakieś odbicie, patrząc na H4 ( ale zagranie mam z m1Stachuu pisze:Wziąłeś S w słabym momencie. Twoje S jak i Twóje nerwy będą testowane ;]navik pisze:ED tak sobie będzie opadał teraz swobodnie??... ale oczywiście mi depo przeorał skubaniec .
ps. siedzieć przed kompem i tylko patrzeć na wykres to też troche bez sensuwziąłem Soczyste S
![]()
sl już na BE
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
czemu nie nabijacie kapsy krezusom i maklerom na wigu20? zarobicie nawet 3%-pit jak nie będzie kryzysu hehe
co roku dywidendy od pracy pracowników, nawet nie trzeba reinwestować (oczywiście gdzieś są inwestowane)(na swigu?)
dajcie zarobić krezusowi 5 mld zł od frajerów?
co roku dywidendy od pracy pracowników, nawet nie trzeba reinwestować (oczywiście gdzieś są inwestowane)(na swigu?)
dajcie zarobić krezusowi 5 mld zł od frajerów?
Ostatnio zmieniony 30 mar 2017, 18:15 przez pr7emo, łącznie zmieniany 1 raz.
jak nie masz eski na wyższych poziomach to eurusd jest teraz dla Ciebie niegrywalny. Ani S ani L ;] Bo po co ryzykować
no jak to jakiej - brokerskiejStachuu pisze:Stary i tak jest ;] . Trzeba wiedzieć w jakiej rodzinie sie urodzić