-- Dodano: czw 30-03-2017, 14:41 --
Jak to nie ma. Jest przecież specjalistą w swoim zawodzie.Stachuu pisze:Świeżak by chętnie zagrał na real pieniądze, ale..... ich NIE MA xD
Jak to nie ma. Jest przecież specjalistą w swoim zawodzie.Stachuu pisze:Świeżak by chętnie zagrał na real pieniądze, ale..... ich NIE MA xD
Moja kasa ma byc pomnożona, a nie oddana brokowi z powodu mojej kiepskiej gry. Z takiego założenia wychodze. Jak się nie nauczę grać na demo, to tym bardziej w realu sobie nie poradzę.TsunamiPL pisze:Algi nieco przyśpieszyły
-- Dodano: czw 30-03-2017, 14:41 --
a czego szukasz na forum nawigatora? ... pytam serio, bez przekąsówŚwieżak44 pisze: Moja kasa ma byc pomnożona, a nie oddana brokowi z powodu mojej kiepskiej gry. Z takiego założenia wychodze. Jak się nie nauczę grać na demo, to tym bardziej w realu sobie nie poradzę.
Czego szuka ? On tu pracuje xDpedro pisze:a czego szukasz na forum nawigatora? ... pytam serio, bez przekąsówŚwieżak44 pisze: Moja kasa ma byc pomnożona, a nie oddana brokowi z powodu mojej kiepskiej gry. Z takiego założenia wychodze. Jak się nie nauczę grać na demo, to tym bardziej w realu sobie nie poradzę.
to awruk zmienia postać rzeczyStachuu pisze:Czego szuka ? On tu pracuje xDpedro pisze:a czego szukasz na forum nawigatora? ... pytam serio, bez przekąsówŚwieżak44 pisze: Moja kasa ma byc pomnożona, a nie oddana brokowi z powodu mojej kiepskiej gry. Z takiego założenia wychodze. Jak się nie nauczę grać na demo, to tym bardziej w realu sobie nie poradzę.
Lol, tego się nie sprawdza w słowniku:DStachuu pisze:aż sprawdziłem w słowniku co to znaczy awruk xD
od tyłu czytajStachuu pisze:aż sprawdziłem w słowniku co to znaczy awruk xD
Nicepedro pisze:od tyłu czytajStachuu pisze:aż sprawdziłem w słowniku co to znaczy awruk xD
w czasach jak polskie rapery rapowały i chcieli zeby ich piosenki były w radio grane, to masterowali przekleństwa puszczając je od tyłu ; )
no i awruk mi zostało, żeby nikogo nie obrazić używam na forach różnych i fejsbókach żeby banów nie łapać ; )