Forex trading with pending orders

Reklamy oraz linki do ciekawych miejsc w sieci zajmujących się rynkiem Forex.
NowySwiat
Stały bywalec
Stały bywalec

Re: Forex trading with pending orders

Nieprzeczytany post autor: NowySwiat »

@magiclong

Czy hft bardzo ślizga Ci te zlecenia ?
Jak z ochroną przed ujemnym kapiatełm, bierzesz to pod uwagę wogóle czy ,,skubiesz grosze,, a jak przyjdzie kreska na matyska to przez zabawę pójdziecie z torbami pod most jeśli nie ma między wami rozdzielności majątkowej ?
Nie śmieje się tylko pytam czy zdajesz sobie z tego sprawę bo z tego co mi wiadomo hft nie posiada gwarancji odpowiadania maksymalnego do salda rachunku....

EDIT: Teraz sobie przypomniałem, że hft już nie ma co nie zmienia "problemu" odpowiedzialności za ujemny balans u brokerów. Problemem przy grze na dane obojętnie jakiego byś ea nie stworzył są poślizgi. Zaczniesz zarabiać brok Cie przesuwa do innej ksiązki i pozamiatany amerykański sen. Dostajesz poślizgi takie, że aż przykro patrzeć ;)

https://youtu.be/GgGklVvcuf8

Do 10:30 gość tłumaczy jak grać na dane.

Ea tego typu co on omawia można na mql5.com uskrobać za jakieś 100/200 zł maks ;)

magiclong
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: magiclong »

My nie handlujemy od wczoraj. Jak już pisałem ja zaczynałem 07/08. Żona zaczynała w 2015 idzie jej świetnie. Jak masz inny pomysł na handel to super..... jak ci idzie to super. Masz jakiś fajny screan z myfxbook.... :) dawaj pooglądamy.

Proszę nie pisz mi gdzie mnie brok do jakiego koszyka wrzuci i ping opóźni i poślizg zorganizuje - trochę już widziałem.
Takie rzeczy tylko na FX :) i nie trzeba danych makro do różnych akcji ...można mieć mm..stp....ecn i takie rzeczy są raz mniejsze raz większe.
Jeżeli tego typu spekulacja nie podoba się Tobie - okey. Powodzenia

green7
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: green7 »

magiclong pisze: Żona handluje od 2 lat i zarabia .... jak widać.... a pomysł sprzedaży EA ..... do tego jest ten dział a my się tu naciągamy i bijemy pianę ... no po co.
Aha ... jeśli to Twoja żona zarabia to Ty zapewne jesteś Marcin, masz córkę Kingę i syna też o imieniu zaczynającym się na K.
Wciąż zdumiewa mnie czasem jak ludzie nie cenią swojej prywatności ...

Wracając do EA - skoro nie masz nic do ukrycia (jak widać) to chętnie zobaczyłbym nie tylko zrzut ekranu z wynikami myfxbook ale pełne statystyki. A tych kont jakie podajesz nie ma w publicznie dostępnych ....
Green
Obrazek
Obrazek

magiclong
Stały bywalec
Stały bywalec

Nie wiem czemu to ma służyć. ... ta inwigilacja. Można napisać "pyknij more info i statystyk na priv" i to generalnie zalatwialoby sprawę.

NowySwiat
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: NowySwiat »

magiclong pisze:Nie wiem czemu to ma służyć. ... ta inwigilacja. Można napisać "pyknij more info i statystyk na priv" i to generalnie zalatwialoby sprawę.
Zastanów się co zrobiłeś przy youtube... Każdy idiota potrafi wpisać odpowiednią frazę w przeglądarkę... Ciesz się, że Green Ci to powiedział a nie jakiś ,,nie zadowolony klient,, pukając do drzwi domu.

magiclong
Stały bywalec
Stały bywalec

Nie zadowolony klient? A co ja grala złotego sprzedaje? Każdy wie chyba tutaj co tu robi i z czym wiąże się ryzyko handlu na forex. Jak reaguje rynek przy nfp i innych. Jedni "stoję i patrze " a inni podejmują ryzyko. Można mikro można mini można lotem. EA pomaga w handlu na danych i to X klika czy wchodzi i przy jakich danych na rynek i jaki wolumen i jaki sl. Nic na siłę. Nie zadowolony klient. ... jak masz poślizg , spread walnie jedziesz do siedziby broka?

Cblondyn
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Cblondyn »

magiclong pisze:Nie zadowolony klient? A co ja grala złotego sprzedaje? Każdy wie chyba tutaj co tu robi i z czym wiąże się ryzyko handlu na forex. Jak reaguje rynek przy nfp i innych. Jedni "stoję i patrze " a inni podejmują ryzyko. Można mikro można mini można lotem. EA pomaga w handlu na danych i to X klika czy wchodzi i przy jakich danych na rynek i jaki wolumen i jaki sl. Nic na siłę. Nie zadowolony klient. ... jak masz poślizg , spread walnie jedziesz do siedziby broka?
To już rozumiem ;). Kolega sprzedaje EA
Nie pamietam dokładnie ale na tej stronce kto wie czy podobne EA nie są dostępne za darmo ;)
Luktom co najmniej kilka takich stworzył
http://forex-nawigator.biz/forum/gra-na ... t5162.html

ODPOWIEDZ