Ok,d4mian7 pisze:to ja wchodze w lleechang pisze:Ja na Be wyszedłem z tej L, chociaż 10 pips już było na plusie. Z H1 dsws, jesteśmy jednak po stronie Sell. Odnowiłem S .
Zrobili delikatnie nowy szczyt i spadek w dół. Bardzo częste zagranie o tych godzinach na sesji amerykańskiej,
DayTrading: Piątek 24.03.2017
Re: DayTrading: Piątek 24.03.2017
To tylko gra Kotku, to tylko gra...
kiedy glosowanie?leechang pisze:Ok,d4mian7 pisze:to ja wchodze w lleechang pisze:Ja na Be wyszedłem z tej L, chociaż 10 pips już było na plusie. Z H1 dsws, jesteśmy jednak po stronie Sell. Odnowiłem S .
Zrobili delikatnie nowy szczyt i spadek w dół. Bardzo częste zagranie o tych godzinach na sesji amerykańskiej,no szarpią widać że na głosowanie czekają. Bardzo niestabilnie to wygląda. Ja już więcej nic nie ruszam.
około 21 polskiego czasu
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
A o której to głosowanie bo chyba miało być poprzedniej nocy?
-- Dodano: 24 mar 2017, 19:00 --
-- Dodano: 24 mar 2017, 19:00 --
Dziękinavik pisze:około 21 polskiego czasu
ja również dziekuje Navikunavik pisze:około 21 polskiego czasu
-- Dodano: 24 mar 2017, 19:05 --
ja również dziekuje Navikunavik pisze:około 21 polskiego czasu
"...Rozpoczęcie głosowania planowane jest na ok. godz. 21.00 czasu polskiego; nie wiadomo jednak ile potrwa, gdyż dla AHCA ustalono specjalny tryb głosowania bez limitu czasu, by zausznicy Trumpa do samego końca mogli przekonywać nieprzekonanych deputowanych."...
investing.com
nie ma za co
investing.com
nie ma za co
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
jestes w s na edku?navik pisze:"...Rozpoczęcie głosowania planowane jest na ok. godz. 21.00 czasu polskiego; nie wiadomo jednak ile potrwa, gdyż dla AHCA ustalono specjalny tryb głosowania bez limitu czasu, by zausznicy Trumpa do samego końca mogli przekonywać nieprzekonanych deputowanych."...
investing.com
nie ma za co
no jestem i to dość grubawo , 
te zmyły na wykresie to robi plankton a nie grubasy mam takie wrazenienavik pisze:no jestem i to dość grubawo ,
ostatecznie bedzie lbesot pisze:te zmyły na wykresie to robi plankton a nie grubasy mam takie wrazenienavik pisze:no jestem i to dość grubawo ,