nie znam, nie gram na demiepr7emo pisze:znasz Pana rachunek prawdopodobieństwa?

nie znam, nie gram na demiepr7emo pisze:znasz Pana rachunek prawdopodobieństwa?
ja też nie, wole skalpować na realu jak teraz eDek spadnie i powtórzę to 850 razy to dojadę do grubej kasyd4mian7 pisze:nie znam, nie gram na demiepr7emo pisze:znasz Pana rachunek prawdopodobieństwa?
a skad wiesz ze edek zaraz spadnie?pr7emo pisze:ja też nie, wole skalpować na realu jak teraz eDek spadnie i powtórzę to 850 razy to dojadę do grubej kasyd4mian7 pisze:nie znam, nie gram na demiepr7emo pisze:znasz Pana rachunek prawdopodobieństwa?
bo metazachowanie eDka to szeroka konsolidacja z górnym ograniczeniem 1,08d4mian7 pisze:a skad wiesz ze edek zaraz spadnie?pr7emo pisze:ja też nie, wole skalpować na realu jak teraz eDek spadnie i powtórzę to 850 razy to dojadę do grubej kasyd4mian7 pisze:
nie znam, nie gram na demie
ja obecnie xm. mialem admirala ale sie popsulsokol83 pisze:U jakich brokerów macie konta?
co sie popsulo w admiral?d4mian7 pisze:ja obecnie xm. mialem admirala ale sie popsulsokol83 pisze:U jakich brokerów macie konta?
d4mian7 pisze:ja obecnie xm. mialem admirala ale sie popsulsokol83 pisze:U jakich brokerów macie konta?