Navik ubieram za ciebie Goldmana na górcenavik pisze:Qur...czaki ....jak ja Wam zazdroszcze takich świeczek i tego , że w takich momentach siedzicie przy kompach ( i po dobrej stronie mocy) i mozecie kase brać i pakować do worów!!!! eeeechchchch!!!!
DayTrading: Środa 15.03.2017
Re: DayTrading: Środa 15.03.2017
The only way is up
pakuj po same kule i nie odpuszczajTsunamiPL pisze:Navik ubieram za ciebie Goldmana na górcenavik pisze:Qur...czaki ....jak ja Wam zazdroszcze takich świeczek i tego , że w takich momentach siedzicie przy kompach ( i po dobrej stronie mocy) i mozecie kase brać i pakować do worów!!!! eeeechchchch!!!!
ps.ja jeszcze za kólkiem
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
To szerokości i nie pisz w trakcie jazdy.navik pisze:pakuj po same kule i nie odpuszczajTsunamiPL pisze:Navik ubieram za ciebie Goldmana na górcenavik pisze:Qur...czaki ....jak ja Wam zazdroszcze takich świeczek i tego , że w takich momentach siedzicie przy kompach ( i po dobrej stronie mocy) i mozecie kase brać i pakować do worów!!!! eeeechchchch!!!!
![]()
![]()
![]()
ps.ja jeszcze za kólkiem
Pozdrówka
The only way is up
- dobryfxplayer
- Maniak

bede kupowal uja po cenie 113
i gbp/aud jak pojawi sie pinbar
i gbp/aud jak pojawi sie pinbar
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Buy right, sit tight." - J. Livermore
TsunamiPL pisze:Nie pękaj.jurand1 pisze:o jeju jeju co to dalej z USD PLN będzie, w depresji jestem...
nie pękam ale inaczej to miało być. Nic nie rozumie.
nie wytrzymałem ...
ubrałewm sie w eda na samiusienkiej górce ....
ale juz na plusie... 
zaraz bede w domu to zobacze na kompie co narobiłem

zaraz bede w domu to zobacze na kompie co narobiłem
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
- dobryfxplayer
- Maniak

ale w co sie ubrales?navik pisze:nie wytrzymałem ...ubrałewm sie w eda na samiusienkiej górce ....
ale juz na plusie...
zaraz bede w domu to zobacze na kompie co narobiłem![]()
bo w tej sytuacji to L i S jest bez sensu
"Buy right, sit tight." - J. Livermore
L ...już zamkniete 250zł do kieszeni wpadło ...ochłapy z uczty ale zawsze cośdobryfxplayer pisze:ale w co sie ubrales?navik pisze:nie wytrzymałem ...ubrałewm sie w eda na samiusienkiej górce ....
ale juz na plusie...
zaraz bede w domu to zobacze na kompie co narobiłem![]()
bo w tej sytuacji to L i S jest bez sensu
Eurousd sie umacnia wiec Usdpln leci do dolujurand1 pisze:
nie pękam ale inaczej to miało być. Nic nie rozumie.
Jak widzicie gpb/jpy? Szykuje sie wiekszy spadek?