dobryfxplayer pisze:ja wczoraj zamawialem pizzepedro pisze:a który zamawiał na 16 naszego czasu kurs 140.00 na gbpjpy?przyznać się
uuuuuu powodzi się
dobryfxplayer pisze:ja wczoraj zamawialem pizzepedro pisze:a który zamawiał na 16 naszego czasu kurs 140.00 na gbpjpy?przyznać się
Tylko nie szukaj go na siłe,pedro pisze:dobryfxplayer pisze:ja wczoraj zamawialem pizzepedro pisze:a który zamawiał na 16 naszego czasu kurs 140.00 na gbpjpy?przyznać się
uuuuuu powodzi się
to taki żarcik branżowy był ; ) ... śmierdzi mi opcją na tym poziomie z terminem wygaśnięcia o 16 dziś ... za bardzo walczą o to 140 : )Tomasz196407 pisze:[
Tylko nie szukaj go na siłe,
bo nie przypominam sobie takiego
Nie chce na siłe udowadniać - liczyc 5minpedro pisze:to taki żarcik branżowy był ; ) ... śmierdzi mi opcją na tym poziomie z terminem wygaśnięcia o 16 dziś ... za bardzo walczą o to 140 : )Tomasz196407 pisze:[
mnie tam już wyczyścili na rzeźniku z s ... coś tam zarobione, ale bez szału póki co... teraz trening fizyczny, 15 km bieg ciągły a w tym interwały 3x3km w tempie 4:30 ; )Tomasz196407 pisze:Nie chce na siłe udowadniać - liczyc 5minpedro pisze:to taki żarcik branżowy był ; ) ... śmierdzi mi opcją na tym poziomie z terminem wygaśnięcia o 16 dziś ... za bardzo walczą o to 140 : )Tomasz196407 pisze:[
tam jest wydłużenie 3 z gwałtownym osunieciem korekty w 4
to typowa na gbpjpy
Świeżak44 pisze:Na ropie jak była szulernia, tak dalej jest szulernia . Niepotrzebnie wchodziłem.. Strata czasu i nerw.
Dobrze, że pieniędzy nie straciłeś.Świeżak44 pisze:Na ropie jak była szulernia, tak dalej jest szulernia . Niepotrzebnie wchodziłem.. Strata czasu i nerw.
TsunamiPL pisze:Dobrze, że pieniędzy nie straciłeś.Świeżak44 pisze:Na ropie jak była szulernia, tak dalej jest szulernia . Niepotrzebnie wchodziłem.. Strata czasu i nerw.