na pewno wyłoni się najlepszy trader na świecie z eSką na eDku, w obecnych czasach traderów jest x do potęgi 3 tego co sto lat temuTomasz196407 pisze:e tampr7emo pisze:water diving na eDku?

joke
ja tak specjalnie bo kiszę S uJ
na pewno wyłoni się najlepszy trader na świecie z eSką na eDku, w obecnych czasach traderów jest x do potęgi 3 tego co sto lat temuTomasz196407 pisze:e tampr7emo pisze:water diving na eDku?
NIE wiem,pr7emo pisze:na pewno wyłoni się najlepszy trader na świecie z eSką na eDku, w obecnych czasach traderów jest x do potęgi 3 tego co sto lat temuTomasz196407 pisze:e tampr7emo pisze:water diving na eDku?
joke
ja tak specjalnie bo kiszę S uJ
a promuj, co ja twoja matka,ojciecdobryfxplayer pisze:ja promuje znaną i lubianą pozycje przez całe forum...
szkolic cie nie zamierzamxhDog pisze:Aaaa zrealizowało mi tp na rzezniku. Bez sensu taka graZapomniałem przestawić.
Tomasz nie wiem co to te BMB lo, ale czuję, że w końcu mówisz o up na złocie. 1221![]()
A Dax to s jeje
Aha, ok bo wydawales mi się takim baribalem zlotowymTomasz196407 pisze:szkolic cie nie zamierzamxhDog pisze:Aaaa zrealizowało mi tp na rzezniku. Bez sensu taka graZapomniałem przestawić.
Tomasz nie wiem co to te BMB lo, ale czuję, że w końcu mówisz o up na złocie. 1221![]()
A Dax to s jeje
Bolinger Midle Band
inaczej średnia 20-okr
a o L to ja od soboty !!
xhDog pisze:Aha, ok bo wydawales mi się takim baribalem zlotowymTomasz196407 pisze:szkolic cie nie zamierzamxhDog pisze:Aaaa zrealizowało mi tp na rzezniku. Bez sensu taka graZapomniałem przestawić.
A Dax to s jeje
Bolinger Midle Band
inaczej średnia 20-okr
a o L to ja od soboty !!![]()
Nie szkol, bolinger i tak jest bez sensu