a jezeli kurs bedzie rosnac i media wszechobecne powiedza stopy byly w cenach

ED L! (ale moze tez byc S... hahah)
Turcy myśli że będą reklamować dyktaturę na podwórku Europy, chyba ich sankcje czekająrodman pisze:jutro prawdopodobnie będzie czerwono na giełdach euro w związku z napięciem na lini turcja-holandia
pr7emo pisze:są jakieś przecieki czy będzie luka na otwarciu?
-- Dodano: ndz 12-03-2017, 14:01 --
Turcy myśli że będą reklamować dyktaturę na podwórku Europy, chyba ich sankcje czekająrodman pisze:jutro prawdopodobnie będzie czerwono na giełdach euro w związku z napięciem na lini turcja-holandia
myślałem że będą analizować wypowiedź Draghiego i po pierwszym weekendzie od tego wydarzenia wkalkulują toAmbasador pisze:pr7emo pisze:są jakieś przecieki czy będzie luka na otwarciu?
-- Dodano: ndz 12-03-2017, 14:01 --
Tutaj masz bieżący poziom niemieckiego DAXa:
https://www.ig.com/uk/ig-indices/sunday-germany-30
Na razie bez zmian
wykres może być dobry co nie przeszkadza zanegować piatkową świeczkedalan pisze:Hej Jones,szkoda bo zawsze radziłeś sobie z wykresami na plus.Rynek nie jest przewidywalny,a Ty nadal uparcie myślisz,że Cypery,Sharki srarki pokażą przyszłość.Nie jesteśmy tu po to żeby udowadniać sobie i innym o swojej racji,tylko robić pieniądze.Wklejam jak zwykle wykres,którego sam nie jestem pewny,ale wiem jak go zagram i to jest ta przewaga nad rynkiem.
całe konto jest do stratydobryfxplayer pisze:dokad potrzymac?Jones pisze:oj trza przyznać że się zgapiłem mam sporą strate na edku![]()
teraz przeglądam wykresy trzeba bedzie potrzymać te eS
nie masz z gory zalozonej wielkosci straty? masz nadzieje ze sie cofnie???
no dobra w poniedziałek ustawie SL przed wyjściem do pracyhighend pisze:liczyłem na spadki na 1.02 nawet...Jones pisze:oj trza przyznać że się zgapiłem mam sporą strate na edku![]()
teraz przeglądam wykresy trzeba bedzie potrzymać te eSw pore wyszedłem, ale tak czy siak - by było SL
jedyny ratunek to podniesienie stóp w USA - wtedy ED zleci, a potem pompa UP ale to da czas na wyjście z pozycji.
A poza tym używaj SL