tak trzymać
Ja sprzedasz dolaraTsunamiPL pisze:Będzie się można dzisiaj odkuć za cały tydzień.
eee spoko, limity są po to by je yyy przesuwać?MERLIN pisze:Kończy się termin obowiązywania limitu zadłużenia rządu USA
Jeżeli tak łatwo i przewidywalnie to gdzie zlecenia buy na wykresie?banan_czikita pisze:ujek h4 - naprawde prosciej sie nie da. Grama korekty nie widac, a przestrzen do wzrostow duza wiec jakie S? I na edku i na ujku bedzie rzez. Nadal wiekszosc to magicy - wishingowcy tutaj jak widacTylko kilka wyjatkow
Ustawiasz dwie przeciwstawne bez sl tylko z tp dajmy na to 40 pipsów. Rynek zdejmuje oba tp wahając się, ty masz +80 i gitaraxhDog pisze:Ja sprzedasz dolaraTsunamiPL pisze:Będzie się można dzisiaj odkuć za cały tydzień.![]()
A może pójdą wte i wewte? Najpierw odchaczą na szybko nfp, a potem będą dyskontować FOMC, a tłum zakrzyknie "o boże!". Nie wiem, idę po moją szczęśliwą monetę, orzeł, czy reszka, orzeł, czy r...
Dajcie spokój każdy z Was ma racjebelon pisze:Jeżeli tak łatwo i przewidywalnie to gdzie zlecenia buy na wykresie?banan_czikita pisze:ujek h4 - naprawde prosciej sie nie da. Grama korekty nie widac, a przestrzen do wzrostow duza wiec jakie S? I na edku i na ujku bedzie rzez. Nadal wiekszosc to magicy - wishingowcy tutaj jak widacTylko kilka wyjatkow
Niech zgadnę:
- a co będę wrzucał,
- ja już swoje zarobiłem,
- jakimś cudem pojawią się jak kurs pójdzie do góry: to dopiero będzie magia!!!
- jak kurs poleci w dół to pewno nie było okazji do buy.
Zgadłem?
Przemo ja zlikwidowałem EURUSDMERLIN pisze:Nie widzicie trójkąta równoramiennego na wykresie dziennym na EU ?