DayTrading: Piątek 10.03.2017

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 11 mar 2017, 00:00

Wzrost
5
42%
Bez zmian
2
17%
Spadek
5
42%

Liczba głosów: 12

Awatar użytkownika
xhDog
Pasjonat
Pasjonat

Re: DayTrading: Piątek 10.03.2017

Nieprzeczytany post autor: xhDog »

banan_czikita pisze:ujek h4 - naprawde prosciej sie nie da. Grama korekty nie widac, a przestrzen do wzrostow duza wiec jakie S? I na edku i na ujku bedzie rzez. Nadal wiekszosc to magicy - wishingowcy tutaj jak widac :D Tylko kilka wyjatkow
Nie przecze temu, że mogą być wzrosty na usd/jpy, ale ten mały orgr jest beznadziejny :mrgreen: Też duży zresztą też, tak to nie ma
trzeba mieć jaja jak super saiyan

Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.

banan_czikita
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: banan_czikita »

duzo nauki jeszcze przed Wami. Mniejszy rgr jest zyczeniowy i niemal sie juz zrealizowal - na zyczenie :) wiekszy jest beznadziejny tak jak ten kto gra S w takim miejscu zamiast podlaczyc sie i zbierac pipsy popijajac kawe
Ostatnio zmieniony 10 mar 2017, 12:02 przez banan_czikita, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
TsunamiPL
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: TsunamiPL »

- NFP
- FOMC w przyszłym tygodniu

https://www.tradingview.com/x/7KVn6Wcl/
The only way is up

Awatar użytkownika
TGV2
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: TGV2 »

uj orgr-- możliwy retest linii szyi :arrow: 14:30____114.5 stop 35__ tp400 pipek :p
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Inwestowanie nie powinno być łatwe. Każdy, kto uważa, że inwestowanie jest łatwe, jest głupi".
Nie bądź głupi! 8)

Cblondyn
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Cblondyn »

banan_czikita pisze:duzo nauki jeszcze przed Wami. Mniejszy rgr jest zyczeniowy i niemal sie juz zrealizowal - na zyczenie :) wiekszy jest beznadziejny tak jak ten kto gra S w takim miejscu zamiast podlaczyc sie i zbierac pipsy popijajac kawe
Jasne, jasne. Na historii to ja moge pokazać setke setupów które się "zrealizowały". Nawet na oscylatorach :). Acha i nie każdy LL, LL, HL to zaraz oRGR.

Awatar użytkownika
maserati
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: maserati »

W sytuacji EDKA, jesteśmy na H4 w silnym trendzie wzrostowym, dopiero przełamanie 1.0520 da nam sygnał do spadku 8)
Improwizuje, gram na przypał, nie zastanawiam się... Zwykle podejmuję błędne decyzję. Gram już tak 10lat i nadal żyję.
http://www.forexfactory.com/maserati

banan_czikita
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: banan_czikita »

Cblondyn pisze:
banan_czikita pisze:duzo nauki jeszcze przed Wami. Mniejszy rgr jest zyczeniowy i niemal sie juz zrealizowal - na zyczenie :) wiekszy jest beznadziejny tak jak ten kto gra S w takim miejscu zamiast podlaczyc sie i zbierac pipsy popijajac kawe
Jasne, jasne. Na historii to ja moge pokazać setke setupów które się "zrealizowały". Nawet na oscylatorach :). Acha i nie każdy LL, LL, HL to zaraz oRGR.
Ja tu nie jestem zeby sie z Toba sprzeczac bo tu takich co uwazaja sie za guru jest wiecej od Ciebie i czasu by mi braklo. A jak gul skacze to juz nie moj problem

Cblondyn
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Cblondyn »

banan_czikita pisze: Ja tu nie jestem zeby sie z Taba sprzeczac bo tu takich co uwazaja sie za guru jest wiecej od Ciebie i czasu by mi braklo. A jak gul skacze to juz nie moj problem
A czemu ma mi gul skakać? :)
A guru żadnym nie jestem tylko wyrażam swoją opinie. A że sie komuś nie podoba? No cóż....
No na M15 ten mały oRGR juz lepiej wygląda. Tyle, że oprócz niego nie ma trendu którego miałby odwracać. Jak ktos takie zagrywa nie mam nic przeciwko
Ostatnio zmieniony 10 mar 2017, 12:30 przez Cblondyn, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
xhDog
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: xhDog »

Potargałeś ramiona rgra, tak nie mozna, to jest wishing. Ktos coś mówił o wishingu stronę wcześniej :mrgreen:

A patrz tu, znalazłem jeszcze jednego orgr-a:
usdjpy.png
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
trzeba mieć jaja jak super saiyan

Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.

Awatar użytkownika
TGV2
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: TGV2 »

maserati pisze:W sytuacji EDKA, jesteśmy na H4 w silnym trendzie wzrostowym, dopiero przełamanie 1.0520 da nam sygnał do spadku 8)
_ uj _ indeksy wzrost
złoto spadek
ed to :): świr,ściemniacz i dymacz od wzrostów w konsoli juz od 110 tyg :-DDD
"Inwestowanie nie powinno być łatwe. Każdy, kto uważa, że inwestowanie jest łatwe, jest głupi".
Nie bądź głupi! 8)

Zablokowany