przeciez chyba mozna sie domyslecCblondyn pisze:A co to ma być? To L czy S? Bo nie widaćdobryfxplayer pisze:olej:
DayTrading: Czwartek 09.03.2017
Re: DayTrading: Czwartek 09.03.2017
To mam się domyślać? Równie dobrze to może być L jak i Sd4mian7 pisze:przeciez chyba mozna sie domyslecCblondyn pisze:A co to ma być? To L czy S? Bo nie widaćdobryfxplayer pisze:olej:

To mam się domyślać? Równie dobrze to może być L jak i S
. Może nie bez powodu nie pokazano jaka to pozycja
[/quote]
przy l juz by go nie bylo

przy l juz by go nie bylo
przy l juz by go nie bylo[/quote]d4mian7 pisze:To mam się domyślać? Równie dobrze to może być L jak i S. Może nie bez powodu nie pokazano jaka to pozycja
Chyba żartujesz

Typowa "sztuczka" szkoleniowców jak chcą sie pochwalić

Ostatnio zmieniony 09 mar 2017, 12:59 przez Cblondyn, łącznie zmieniany 1 raz.
wybicie – retest – reakcjad4mian7 pisze:już idzie up. i tak do 54d4mian7 pisze:żebyś się jeszcze nie zdziwiłxhDog pisze:WTI z kilkumiesiecznej konsoli wyszło dołem, a wy tu debatujecie o l-kach![]()
![]()
Leć WTI leć na 47

Tomaszu - nie mam rozpiski dla daxa, bo go nie handlowalem dawno

trzeba mieć jaja jak super saiyan
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
Chyba żartujeszCblondyn pisze:przy l juz by go nie bylod4mian7 pisze:To mam się domyślać? Równie dobrze to może być L jak i S. Może nie bez powodu nie pokazano jaka to pozycja

Typowa "sztuczka" szkoleniowców jak chcą sie pochwalić

ty poważnei pytasz?
Jasne, że poważnie. A to jakieś czary gdy SL>>TP?d4mian7 pisze: ty poważnei pytasz?
Jak zobacze dwie czerwone linie pod zieloną to będzie jasne

Ostatnio zmieniony 09 mar 2017, 13:06 przez Cblondyn, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Fanatyk
Dog NP,
----------------------------
GBPJPY
bardzo ciekawie
----------------------------
GBPJPY
bardzo ciekawie
dobra niewazne. nei wiem ile kasy i jaka pozycja. watpie ze by utrzymalCblondyn pisze:Jasne, że poważnie. A to jakieś czary gdy SL>>TP?d4mian7 pisze: ty poważnei pytasz?
A jeśli to jest L to chyba nie bardzo jest się czym chwalićd4mian7 pisze:dobra niewazne. nei wiem ile kasy i jaka pozycja. watpie ze by utrzymalCblondyn pisze:Jasne, że poważnie. A to jakieś czary gdy SL>>TP?d4mian7 pisze: ty poważnei pytasz?