Stomper

Jeżeli masz pomysł lub używasz ciekawego systemu albo strategii gry, opisz ja tutaj.
luka...18
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: luka...18 »

I tu masz przykład ze Broker nie ułatwia CI życia. Sam widzisz jak zlecenia wchodza nie kazde da sie tak ładnei otworzyc niestety.

Dodano po 3 minutach:

A propos automatów jak dojde do sfinalizowania rozmowy z moim przyjacielem ze wschodu to wrzuce tu tez automat na edka M1 z SL100 a TP180 widzac te wyniki pomyslalem ze jest to cos czego kazdy szuka :) Zysk do straty jest dosc ciekawy z max DD 2% na transakcje w 6 miesiecy ponad 10 000% zysku Automat dziala na realnym koncie i tu nie zartuje.

Pozdrawiam

Dark_kNight
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Dark_kNight »

Hmmm biorąc pod uwage to co sie działo z dolarem i euro przez ostatnie pół roku jest to mozlwie, ale zeby automat to wychwycił z taką skutecznością...?

Czy stomper otworzył Wam teraz jakąs pozycję? Ten nagły skok na eurgbp przebil przeciez 18 swieczke wstecz (zeby tylko...)? ;/ No chyba ze cos nie kapuje (a czytałem cały wątek!)

luka...18
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: luka...18 »

nie kapujesz :) on gra tylko w nocy :)

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

Dark_kNight pisze:Hmmm biorąc pod uwage to co sie działo z dolarem i euro przez ostatnie pół roku jest to mozlwie, ale zeby automat to wychwycił z taką skutecznością...?

Czy stomper otworzył Wam teraz jakąs pozycję? Ten nagły skok na eurgbp przebil przeciez 18 swieczke wstecz (zeby tylko...)? ;/ No chyba ze cos nie kapuje (a czytałem cały wątek!)
napewno nie caly :]. a juz napewno nie dokladnie.

luka..18 - mikołaju czekam wiec na ta gwiazdke z niecierpliwoscia :)

faktycznie, broker to decydujacy czynnik (i nie chodzi mi to o sam spread).

ktos orientuje sie co zrobic z .dll z EA intellectual ?

co do wynikow dzisiejszych... bywalo lepiej :) ale nie ma co narzekac skoro ogolny bilans dodatni.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

Awatar użytkownika
Akhh
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Akhh »

luka...18 pisze:I tu masz przykład ze Broker nie ułatwia CI życia. Sam widzisz jak zlecenia wchodza nie kazde da sie tak ładnei otworzyc niestety.

Dodano po 3 minutach:

A propos automatów jak dojde do sfinalizowania rozmowy z moim przyjacielem ze wschodu to wrzuce tu tez automat na edka M1 z SL100 a TP180 widzac te wyniki pomyslalem ze jest to cos czego kazdy szuka :) Zysk do straty jest dosc ciekawy z max DD 2% na transakcje w 6 miesiecy ponad 10 000% zysku Automat dziala na realnym koncie i tu nie zartuje.

Pozdrawiam
No, no. Byłoby miło... :wink:

Dark_kNight
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Dark_kNight »

własnie, jakos uruchomilem go rano i sie zastanawiam czy cos dzis ruszy, zapominając o tych nocnych sesjach, dzieki ;]

Awatar użytkownika
raidman
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: raidman »

Koledzy tak z moich obserwacji wychodzi mi, że niedziele są kiepskim dniem na trejd w stomperze. Lepiej sobie odpuścić i przez 4 dni w tygodniu łapać kasiorkę :)
Trejder jest jak cymbał - musi grać :)

Awatar użytkownika
Akhh
Maniak
Maniak

Demo FxPro - dzisiaj Stomper na stracie. 2 razy złapał SL. 6 transakcji na plusie. Może dałem SL za mały. 2 TF5 i 15, Ustawienia: TP70, SL200 (ciekawe czy przy 300złapał by raz), MPV:30, Error: 10.

A tak poza tym to niewiele pozycji dzisiaj otworzył, jak na 2 TF.

kiker
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: kiker »

[quote="Akhh"]Demo FxPro - dzisiaj Stomper na stracie. 2 razy złapał SL. 6 transakcji na plusie. Może dałem SL za mały. 2 TF5 i 15, Ustawienia: TP70, SL200 (ciekawe czy przy 300złapał by raz), MPV:30, Error: 10.

Czlowieku czy z takim SL zagrasz na real koncie to lepiej wogole go nie ustawiaj.

Awatar użytkownika
Akhh
Maniak
Maniak

kiker pisze:
Akhh pisze:Demo FxPro - dzisiaj Stomper na stracie. 2 razy złapał SL. 6 transakcji na plusie. Może dałem SL za mały. 2 TF5 i 15, Ustawienia: TP70, SL200 (ciekawe czy przy 300złapał by raz), MPV:30, Error: 10.

Czlowieku czy z takim SL zagrasz na real koncie to lepiej wogole go nie ustawiaj.
To jest SL dla FxPro czyli 20pipsów, bo chyba zrozumiałeś, ze to 200pipsów. Dla AM ustawienia byłyby bez jednego zera. Chyba, ze masz na myśli, ze to o wiele za mały SL? Czy nie zrozumiałeś?

ODPOWIEDZ