1/2do 10jacek472 pisze:Widze że na forum sami magicy matematycy analitycy,![]()
Więc pytam jakie jest prawdopodobieństwo zaliczenia 10 x TP po sobie przy rr 1:1??????????????????????????

1/2do 10jacek472 pisze:Widze że na forum sami magicy matematycy analitycy,![]()
Więc pytam jakie jest prawdopodobieństwo zaliczenia 10 x TP po sobie przy rr 1:1??????????????????????????
gdzie jest szczyt edka?d4mian7 pisze:Przyszedł jakis gość, wyraźnie sobie robi jaja i nagle kazdy bedzie kupował edka na szczycie. Normalnie paranoja
Ja piernicze nastepny. Wiesz co to sa fale Eliota?highend pisze:gdzie jest szczyt edka?d4mian7 pisze:Przyszedł jakis gość, wyraźnie sobie robi jaja i nagle kazdy bedzie kupował edka na szczycie. Normalnie paranoja
a wiesz co to jest fibo bibo?d4mian7 pisze:Ja piernicze nastepny. Wiesz co to sa fale Eliota?highend pisze:gdzie jest szczyt edka?d4mian7 pisze:Przyszedł jakis gość, wyraźnie sobie robi jaja i nagle kazdy bedzie kupował edka na szczycie. Normalnie paranoja
czyli jak wejde na 067 na edku w sela, potem w buy przy dołkach to prawdopodobieństwo znika????Jones pisze:1/2do 10jacek472 pisze:Widze że na forum sami magicy matematycy analitycy,![]()
Więc pytam jakie jest prawdopodobieństwo zaliczenia 10 x TP po sobie przy rr 1:1??????????????????????????nie wiem jak to zapisać
prawdopodobieństwo matematyczne jest takie same zawszejacek472 pisze:czyli jak wejde na 067 na edku w sela, potem w buy przy dołkach to prawdopodobieństwo znika????Jones pisze:1/2do 10jacek472 pisze:Widze że na forum sami magicy matematycy analitycy,![]()
Więc pytam jakie jest prawdopodobieństwo zaliczenia 10 x TP po sobie przy rr 1:1??????????????????????????nie wiem jak to zapisać
A jak posłucham merlina to prawdopodobieństwo wzrosnie???
Finalnie chodzi o to że mam ok 100k wolnej gotówki i chciałbym to jakoś pomnożyć, zacząłem od niemiaszka i mi na zdrowie nie wyszło
z bibo wychodzi mi edek na 1.026d4mian7 pisze:Wlasnie hajend, wiesz co to fibo bibo? Szczyty na Edku sa tam gdzie twoje nowe szczyt na zlocie
Na mnie nie licz ,nie podaje sygnałów nie prowadzę szkoleń i nie zamierzam .To co pokazuje imo to moje subiektywne spojrzenie na rynek .jacek472 pisze:czyli jak wejde na 067 na edku w sela, potem w buy przy dołkach to prawdopodobieństwo znika????Jones pisze:1/2do 10jacek472 pisze:Widze że na forum sami magicy matematycy analitycy,![]()
A jak posłucham merlina to prawdopodobieństwo wzrosnie???
Finalnie chodzi o to że mam ok 100k wolnej gotówki i chciałbym to jakoś pomnożyć, zacząłem od niemiaszka i mi na zdrowie nie wyszło
Doskonale Highend.highend pisze:z bibo wychodzi mi edek na 1.026d4mian7 pisze:Wlasnie hajend, wiesz co to fibo bibo? Szczyty na Edku sa tam gdzie twoje nowe szczyt na zlocie
z fibo nie wiem