DayTrading: Piątek 03.03.2017
- dobryfxplayer
- Maniak
Re: DayTrading: Piątek 03.03.2017
Szczeny opadly? (pisalem na pierwszej stronie)
Rekrutacja do Modernwarfare Institute of Professional Trading Zone Globally otwiera rekrutacje wykfalikowanych traderow. Zapraszam!
Rekrutacja do Modernwarfare Institute of Professional Trading Zone Globally otwiera rekrutacje wykfalikowanych traderow. Zapraszam!
"Buy right, sit tight." - J. Livermore
Świeżak44 pisze:Ropa trochę jak dzisiejszy DAX, tylko bez luki. Dalej pod kreską. Ten wzrost może być pozorny. A DAX do na 11800 misi iść. Nawet jak nie chce. Kto to widział taką luką zostawić?
Choinka pokazuje dół
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
opadłydobryfxplayer pisze:Szczeny opadly? (pisalem na pierwszej stronie)
No pojechalesRafal152 pisze:andrut pisze:Jestem za , ale zostało jeszcze 9 świeczek D.Rafal152 pisze:
Andrut a co powiesz na marcową podwyżkę przez FED umocnienie dolara i zjazd ropy do 49.40 ?![]()
Zakładam również opcję, że araby się wkurzą na pejsatych i 20$ powąchamy.
Biorę taki scenariusz pod uwagę ALE....
porozumienie jest podpisane na 6 miesięcy czyli czerwiec jak amerykanie dalej będą robić to co robią to faktycznie może się tak skończyć że w czerwcu OPEC nie przedłuży umowy i cena runie już bez przystanków . FED będzie podnosił stopy równoważąc cenę ale w tedy giełdy runą iiiiii.......... sierpień nowe rewelacyjne zmiany w podatkach Trumpa w formie nowej formy QE na ratowanie tego syfu![]()
![]()
![]()
Kur.... pojechałem ostro

W lipcu Jonasz wyjdzie z wnętrza wieloryba i zaczną się fajerwerki na gruba skale

trzeba mieć jaja jak super saiyan
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
-
- Fanatyk
Polecam co niektórym forumowiczom,
https://www.youtube.com/watch?v=E-0If8l_K3Y
piszcie,komentujcie,analizujcie,wstawiajcie wykresy a nie wierzcie w takie nowinki jak dziś
https://www.youtube.com/watch?v=E-0If8l_K3Y
piszcie,komentujcie,analizujcie,wstawiajcie wykresy a nie wierzcie w takie nowinki jak dziś
- dobryfxplayer
- Maniak
a zapisac sie chcesz do Trading in the Zone? CV na pw poprosze.skuter pisze:opadłydobryfxplayer pisze:Szczeny opadly? (pisalem na pierwszej stronie)
-- Dodano: 04 mar 2017, 11:57 --
edit:
dzisiaj nie tradujemy. zrobcie sobie weekend.
"Buy right, sit tight." - J. Livermore
Dodałem dwie kreski, które każą zachować ostrożność, co do ewidentnych spadków.Jones pisze:No to niech poważni inwestorzy z zagranicy którzy przeglądają nawigatora i mają ubaw
bo czarodziejski wskaxnik dał sygnał eL na miesięcznym dla EURUSD![]()
nie no bez jaj już wiem za co zostało Im tylko obserwacja nawi czyli mamy eL
co ładnie widzać na tym wykresie
w ogóle to rysuje ktoś jeszcze
PS.
Miło Cię znowu czytać, co porabiałeś, jak Cię tak długo tu nie było?

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ewidentnych czy ewentualnych, karnaku?
Ja odczytałem wykres Jonesa, jako ewidentne wskazanie na spadki, a moje dwie kreski osłabiają to do ewentualnych.d4mian7 pisze:Ewidentnych czy ewentualnych, karnaku?

No i pewien wielki brat, proroczo odnalazł klucz cyklów 7 letnich, więc teraz dla ameryki nadchodzą/są chude lata, a według przepowiedni za 5 lat dokładnie 15 lipca będziemy na EURUSD w punkcie 1.47karnak pisze:Ja odczytałem wykres Jonesa, jako ewidentne wskazanie na spadki, a moje dwie kreski osłabiają to do ewentualnych.d4mian7 pisze:Ewidentnych czy ewentualnych, karnaku?

Póki co nie ma co tak daleko wybiegać w przyszłość. Wszyscy już wiemy co grać , najpierw 1,0870, potem korekta, następnie 1.12 i korekta i na końcu Euro power na 1.22

Historia lubi się powtarzać