Teraz wielu kombinuje jak to rekinek wymyślił, a Merlin już dawno zwierzaka pokazywałTsunamiPL pisze:Odechce się co po niektórym szorcić edka.

Teraz wielu kombinuje jak to rekinek wymyślił, a Merlin już dawno zwierzaka pokazywałTsunamiPL pisze:Odechce się co po niektórym szorcić edka.
nie no miesięczny to aż bije w oczy spadek że HEJmaserati pisze:Jones, będzie duży wzrost EUR/USD.Jones pisze:@maserati
myslisz że aż tak wybije w góre edek![]()
no sprzeczał bym sie ale każdy ma swoje przemyślenia
Pisałem posta, ale po kilku Moylans Tipperary Pale i 30C upale coś kliknąłem nie tak. W skrócie... mamy wielką miesięczną Trójkę wygenerowaną 2 miesiące temu. Anulowana by była gdyby następna miesięczna świeczka byłaby z niższym dołkiem. Wskaźnik który wykorzystuje i z lekkimi poprawkami, generuje sygnały analizując kilka czynników i pokazuje generowane aktualne wskazania i przyszłe ruchy. nie bazule za danych historycznych i pokazuje na starych świeczkach, jak to większość tutaj.
luknij na monthly
Pisałem o tym wczoraj, nie dość że na monthly to jeszcze na weekly, zwlekali aż do ostatniego dnia by to wykręcić ale zrobili za mały ruch tak więc nie był bym taki pewien. Liczyłem na 300 pipsów po tej weekly a tu raptem 54. Chodzi oczywiscie o korpus. Statystyka z tej formacji (monthly) jest taka, że statystycznie powinna dać dwa miesiące wzrostów ale jestem zawiedziony tą W1. Nie ma zaskoczenia, no chyba że będą szli pionowo a korekty do wejścia będą tylko na m5.maserati pisze:Jones, będzie duży wzrost EUR/USD.Jones pisze:@maserati
myslisz że aż tak wybije w góre edek![]()
no sprzeczał bym sie ale każdy ma swoje przemyślenia
Pisałem posta, ale po kilku Moylans Tipperary Pale i 30C upale coś kliknąłem nie tak. W skrócie... mamy wielką miesięczną Trójkę wygenerowaną 2 miesiące temu. Anulowana by była gdyby następna miesięczna świeczka byłaby z niższym dołkiem. Wskaźnik który wykorzystuje i z lekkimi poprawkami, generuje sygnały analizując kilka czynników i pokazuje generowane aktualne wskazania i przyszłe ruchy. nie bazule za danych historycznych i pokazuje na starych świeczkach, jak to większość tutaj.
luknij na monthly
TsunamiPL pisze:A ja powiem tak edka na tych poziomach szorcić tylko na momentum spadkowym.
Szorcić można 1.12900, 1.16, 1.17. To są niezłe poziomy pod szorta