No, brakuje tylko pin bara wzrostowego na EURUSD od 0,95Rafal152 pisze:
Biorę taki scenariusz pod uwagę ALE....
porozumienie jest podpisane na 6 miesięcy czyli czerwiec jak amerykanie dalej będą robić to co robią to faktycznie może się tak skończyć że w czerwcu OPEC nie przedłuży umowy i cena runie już bez przystanków . FED będzie podnosił stopy równoważąc cenę ale w tedy giełdy runą iiiiii.......... sierpień nowe rewelacyjne zmiany w podatkach Trumpa w formie nowej formy QE na ratowanie tego syfu![]()
![]()
![]()
Kur.... pojechałem ostro
DayTrading: Piątek 03.03.2017
Re: DayTrading: Piątek 03.03.2017
- dobryfxplayer
 - Maniak

ten maserati z mięsnego to dobrze gada. bardzo ciekawy wskaznik. bardzo interesujacy czlowiek.
zapraszam do mojego instytutu.

zapraszam do mojego instytutu.
"Buy right, sit tight." - J. Livermore
Dobre i 10 pipsJones pisze:na 10 pips zarobuTsunamiPL pisze:1.06050 to ciągle atrakcyjna cena do L na edku![]()
tak drocze sie![]()
HEJ
Ja dziesięcioma nie gardzę
The only way is up
20 minimum, a jak zamkną się powyżej tego poziomu to uchylamy drzwiczki do 1.0750.Jones pisze:na 10 pips zarobuTsunamiPL pisze:1.06050 to ciągle atrakcyjna cena do L na edku![]()
tak drocze sie![]()
HEJ
- 

Rafal152

andrut pisze:No, brakuje tylko pin bara wzrostowego na EURUSD od 0,95Rafal152 pisze:
Biorę taki scenariusz pod uwagę ALE....
porozumienie jest podpisane na 6 miesięcy czyli czerwiec jak amerykanie dalej będą robić to co robią to faktycznie może się tak skończyć że w czerwcu OPEC nie przedłuży umowy i cena runie już bez przystanków . FED będzie podnosił stopy równoważąc cenę ale w tedy giełdy runą iiiiii.......... sierpień nowe rewelacyjne zmiany w podatkach Trumpa w formie nowej formy QE na ratowanie tego syfu![]()
![]()
![]()
Kur.... pojechałem ostro
Spokojnie 9 marca wyskoczy Draghi i będą budować knota pod 0.95
ECB 9 marca wszystko możliwe
Jones, będzie duży wzrost EUR/USD.Jones pisze:@maserati
myslisz że aż tak wybije w góre edek![]()
no sprzeczał bym sie ale każdy ma swoje przemyślenia
Pisałem posta, ale po kilku Moylans Tipperary Pale i 30C upale coś kliknąłem nie tak. W skrócie... mamy wielką miesięczną Trójkę wygenerowaną 2 miesiące temu. Anulowana by była gdyby następna miesięczna świeczka byłaby z niższym dołkiem. Wskaźnik który wykorzystuje i z lekkimi poprawkami, generuje sygnały analizując kilka czynników i pokazuje generowane aktualne wskazania i przyszłe ruchy. nie bazule za danych historycznych i pokazuje na starych świeczkach, jak to większość tutaj.
luknij na monthly
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Improwizuje, gram na przypał, nie zastanawiam się... Zwykle podejmuję błędne decyzję. Gram już tak 10lat i nadal żyję.
http://www.forexfactory.com/maserati
						http://www.forexfactory.com/maserati
- 

fdsafsafdasfa
 - Stały bywalec

W Polsce jak będzie minimalna 15 tys to na zachodzie będzie 50 tys.andrut pisze:Jestem za , ale zostało jeszcze 9 świeczek D.Rafal152 pisze:
Andrut a co powiesz na marcową podwyżkę przez FED umocnienie dolara i zjazd ropy do 49.40 ?![]()
Zakładam również opcję, że araby się wkurzą na pejsatych i 20$ powąchamy.
-- Dodano: 03 mar 2017, 22:33 --
Tak tak, czytałem kiedyś prognozę zus, średnia emerytura ma wynosić 13tys, przy płacy minimalnej 15tyśfdsafsafdasfa pisze:Zmywaki będą milionerami.dobryfxplayer pisze:z fibo mi wychodzi ze za 37 lat funt do zlowki bedzie po 19.50-60
-- Dodano: 03 mar 2017, 21:59 --
Wspomnienia... semafory...maserati pisze:Jones, będzie duży wzrost EUR/USD.Jones pisze:@maserati
myslisz że aż tak wybije w góre edek![]()
no sprzeczał bym sie ale każdy ma swoje przemyślenia
Pisałem posta, ale po kilku Moylans Tipperary Pale i 30C upale coś kliknąłem nie tak. W skrócie... mamy wielką miesięczną Trójkę wygenerowaną 2 miesiące temu. Anulowana by była gdyby następna miesięczna świeczka byłaby z niższym dołkiem. Wskaźnik który wykorzystuje i z lekkimi poprawkami, generuje sygnały analizując kilka czynników i pokazuje generowane aktualne wskazania i przyszłe ruchy. nie bazule za danych historycznych i pokazuje na starych świeczkach, jak to większość tutaj.
luknij na monthly
W Polsce jak będzie minimalna 15 tys to na zachodzie będzie 50 tys.[/quote]fdsafsafdasfa pisze:Tak tak, czytałem kiedyś prognozę zus, średnia emerytura ma wynosić 13tys, przy płacy minimalnej 15tyśdobryfxplayer pisze:z fibo mi wychodzi ze za 37 lat funt do zlowki bedzie po 19.50-60
Będzie lepiej 15 razy 19.50 daje 292,5 tys.
- 

fdsafsafdasfa
 - Stały bywalec

Będzie lepiej 15 razy 19.50 daje 292,5 tys.[/quote]andrut pisze:W Polsce jak będzie minimalna 15 tys to na zachodzie będzie 50 tys.fdsafsafdasfa pisze:Tak tak, czytałem kiedyś prognozę zus, średnia emerytura ma wynosić 13tys, przy płacy minimalnej 15tyśdobryfxplayer pisze:z fibo mi wychodzi ze za 37 lat funt do zlowki bedzie po 19.50-60
I wtedy wystarczy pojechać na kilka miesięcy na zmywak i można otwierać 1000 lotów.