kolbi123 pisze:
Na ile pip byś chciał coś takiego zagrać ?.
na wiele pipek!
kolbi123 pisze:
Na ile pip byś chciał coś takiego zagrać ?.
Uczę się i widzę coś innego. Gdzie popełniam błąd?pl-samurai pisze:Przeiez to jest czytelne jak nie wiem co. Wejscie w S na EUR/USD i tyko czekac na lawine.
Zaraz tak lutnie w dol ze masakra.
2013?wizard pisze:Uczę się i widzę coś innego. Gdzie popełniam błąd?pl-samurai pisze:Przeiez to jest czytelne jak nie wiem co. Wejscie w S na EUR/USD i tyko czekac na lawine.
nie ma zadnego bledu tylko cena troche zawraca. zoba moje!wizard pisze:Uczę się i widzę coś innego. Gdzie popełniam błąd?pl-samurai pisze:Przeiez to jest czytelne jak nie wiem co. Wejscie w S na EUR/USD i tyko czekac na lawine.
a nie lepiej tickowy wykres? wiecej kasy mozna zarobic.pl-samurai pisze:Wystarczy spojrzec na M1 - nie ma nawet sily aby przebic EMA 5.
dobryfxplayer pisze:nie ma zadnego bledu tylko cena troche zawraca. zoba moje!wizard pisze:Uczę się i widzę coś innego. Gdzie popełniam błąd?pl-samurai pisze:Przeiez to jest czytelne jak nie wiem co. Wejscie w S na EUR/USD i tyko czekac na lawine.
-- Dodano: 02 mar 2017, 11:33 --
a nie lepiej tickowy wykres? wiecej kasy mozna zarobic.pl-samurai pisze:Wystarczy spojrzec na M1 - nie ma nawet sily aby przebic EMA 5.
-- Dodano: 02 mar 2017, 11:35 --
NIE GRAJCIE shortow na edku!
(bede to mowil co jakis czas)
pr7emo pisze:strach brać eSki na uJ, jeżeli znowu może wywalić 200 pips w ciągu doby, szukam inspiracji
przydałby się jakiś milioner z komentarzem systemu albo kilkusettysięcznikdobryfxplayer pisze:pr7emo pisze:strach brać eSki na uJ, jeżeli znowu może wywalić 200 pips w ciągu doby, szukam inspiracji