DayTrading: Wtorek 28.02.2017
- dobryfxplayer
- Maniak
Re: DayTrading: Wtorek 28.02.2017
oj edek nie zemna te numery najpierw short potem long teraz longa i znowu long???? co te grube odwalaja. dywery szaleja!!! cos sie szykuje. mowie wam.
"Buy right, sit tight." - J. Livermore

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Inwestowanie nie powinno być łatwe. Każdy, kto uważa, że inwestowanie jest łatwe, jest głupi".
Nie bądź głupi!
Nie bądź głupi!

dobryfxplayer pisze:niesamowita dywergencja na parze walutowej zwanej potocznie edkiem. oscylator stochastyczny wskazuje strefe wykupienia a oscylator centryczny wyprzedania! co te grubasy kombinują??? ale zaraz srednia EMA 250 zostala przebita i teraz dywera jest wzrostowa... czy czas na wzrosty????
jedyny działający oscylator ma Bagsik z Art. B
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
-
- Fanatyk
chcą ciebie na kanapkedobryfxplayer pisze:oj edek nie zemna te numery najpierw short potem long teraz longa i znowu long???? co te grube odwalaja. dywery szaleja!!! cos sie szykuje. mowie wam.
Patryś pisze:1. Ale jakie tam przypisywanie... Zwykły zabieg stylistyczny. jen-yy chodziło o to żeby Świeżak grał 123J zgodnie z metodologią Dadasa, a nie przypisywać autorstwo Darkowi - jakby coś z tego miał.Rafal152 pisze:
1 nie można żadnego setapu przypisywać komuś kto go nie wymyślił
2 NIgdy ale to nigdy na tym forum ani na żadnym innym nie przekonywałem do mojego sposobu trejdingu . Wręcz przeciwnie na tym forum i to na forum ogólnym namawiałem żeby każdy wrzucał swoje analizy i swój sposób myślenia bo jeżeli z kilku analiz innych spojrzeń na rynek wyjdzie jakiś fajny poziom to jest mocny sygnał do gry , zwiększenia prawdopodobieństwa .
Wiesz co jest w tym śmiesznego? Że jakby ktoś wyraził się w podobnym kontekście o kimś kogo lubisz ("Zacznij używać Tomaszowych Eliottów") to nawet byś na to nie zareagował - a tu dostałeś piany jakby Dadas dostał nagrodę do traderskiego Nobla.
Patryk nie piszę tego złośliwie ale po to żebyś zrozumiał dlaczego się oburzam jak widzę coś takiego ...
Sogmat czy jakoś tak mu było przyznał się na tym forum że po wykładach dadasa był przekonany że to on wymyślił PA , teraz słyszę Dadasowe 123
Niemcy wymyślili obozy niech będą ich a takie błędy stylistyczne doprowadziły do tego że mamy Polskie .
Nie Dadas wymyślił ten setup , nie dadas napisał Pa nie piszcie że Dadasa .
Proszę nie komentuj tego bo to nie jest uszczypliwe , nie piszę tego złośliwie tylko żebyś zrozumiał .
2. OK, wierzę Ci, w porządku. Jedyne co chciałem to powiedzieć, że jen-yy miał na myśli właśnie to, a nie że tradujesz jak Dadas. Jeśli masz mniej sekciarskie podejście do swoich metod to bardzo dobrze... I piszę to jako uczeń Dadasa
oczy się zamykająTomasz196407 pisze:co ma wspólnego-pr7emo pisze:trzeba być twardym jak nanorurka i nie spać
twardy+nanohrurka+ i spać
bo mi to spać nie daje
okaże się, Trump powie ze nie mają złota w skarbcach bo sprzedali Indiom i rano mamy kryzys murowany

-- Dodano: wt 28-02-2017, 22:45 --
uwaga, zaraz 23:00 i skoki spreadu

-
- Fanatyk
Rafał list...
przemo dzieki juz spie niech sobie beeeedzie kryyyzys aaa.
Dobranoc Wszystkim
przemo dzieki juz spie niech sobie beeeedzie kryyyzys aaa.
Dobranoc Wszystkim

- pl-samurai
- Pasjonat
Niezla zwala sie szykuje i wywalka USD do gory - to moze byc duzy ruch.
pr7emo pisze:oczy się zamykająTomasz196407 pisze:co ma wspólnego-pr7emo pisze:trzeba być twardym jak nanorurka i nie spać
twardy+nanohrurka+ i spać
bo mi to spać nie daje
okaże się, Trump powie ze nie mają złota w skarbcach bo sprzedali Indiom i rano mamy kryzys murowany
-- Dodano: wt 28-02-2017, 22:45 --
uwaga, zaraz 23:00 i skoki spreadu
wczoraj w kalendarzu stało że ma dziś o 22 a dziś stoi że już się wypowiedział o 12 .
To o której w końcu się wypowie ?

ponoć między 2:00 a 3:00 tylko zarówno dolar i jen mogą szaleć...