DayTrading: Piątek 24.02.2017
- marcinmijagi
- Pasjonat
Re: DayTrading: Piątek 24.02.2017
...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Cytaty, pipsów nie dają.
ja również szykuję się na short'a na audusd
- F-You Money
- Pasjonat
ty to chyba nie wierzysz w to co napisałeś, te wynalazki na komórkę to tylko sposób dla brokera na wyciągniecie kasy od osób, które ani nie mają czasu na handel bo zajmują się zawodowo czym innym, ani nie maja kompletnego pojęcia na czym to polega, dlatego nie widzą różnicy w handlu na PC czy 6 calowej komórce. Brok wie, że każdy z nich ma telefon przy sobie z jakże tanim dostępem do sieci...Ambasador pisze:Ja praktycznie wszystkie moje trejdy uskuteczniam z komórki...F-You Money pisze: Panie, nie wiem jak u ciebie, ale u mnie 2 ekrany zajmują wskaźniki a trzeci ekran to podziałka na 4 TF-y, aby łatwo można przełączać między wykresami, handel na laptopie, może lepiej na komórce
Wg Ciebie jestem "gorszy" ? Rzekłbym, że nie sprzęt zdobi trejdera...
Rysiek - MikiFX - Farciarz - F-you Money
Brok brakiem, ale z drugiej strony trejder też może to wykorzystać in plus.
Owszem - z PC jest wygodniej, jednakże pisałem to z pełną świadomością i na moim własnym przykładzie, zatem nie można aż tak generalizować.
Owszem - z PC jest wygodniej, jednakże pisałem to z pełną świadomością i na moim własnym przykładzie, zatem nie można aż tak generalizować.
Jeszcze chwila i mozna szorcic:)e-trader.biz pisze:ja również szykuję się na short'a na audusd
- fx-technik
- Fanatyk
W tej chwili SL jest ok. 80 Pips.d4mian7 pisze:Jeszcze chwila i mozna szorcic:)e-trader.biz pisze:ja również szykuję się na short'a na audusd
A szczyt jest HH, i dołek jest HL.
Więc, shortują tylko leszcze.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
Ostatni TJS znów mnie zainspirował do używania miarki Dadasa, przynajmniej na dużych interwałach.. Jeśłi dobrze wybrałem świece sygnałową, to prawdziwe spadki moga dopiero się rozpocząć.. Trwałe zejście poniżej 11810 na pewno poskutkuje zjazdem na 11650. Można ładować za cąłe depo jeśli zaczną to grać.. A maksymalny zasięg spadków znów na 11500. Wyjście górą powyżej 11945 na razie mało prawdopodobne. Ale ogólnie to są te najważniejsze poziomy i wygląda to spadkowo. PS. Nie to, żebym nie znał tych poziomów, ale taki przegląd przed weekendem ich znaczenia może się przydać 

To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
- fx-technik
- Fanatyk
Niektórzy tak używają, ale w ten sposób target jest nieobiektywny.Świeżak44 pisze:Ostatni TJS znów mnie zainspirował do używania miarki Dadasa, przynajmniej na dużych interwałach.. Jeśłi dobrze wybrałem świece sygnałową, to prawdziwe spadki moga dopiero się rozpocząć.. Trwałe zejście poniżej 11810 na pewno poskutkuje zjazdem na 11650. Można ładować za cąłe depo jeśli zaczną to grać.. A maksymalny zasięg spadków znów na 11500. Wyjście górą powyżej 11945 na razie mało prawdopodobne. Ale ogólnie to są te najważniejsze poziomy i wygląda to spadkowo. PS. Nie to, żebym nie znał tych poziomów, ale taki przegląd przed weekendem ich znaczenia może się przydać
Tradować można, ale nie nastawiać się na R4/S4.
Żebyś się nie zdziwił jak zrobią 1do1 -obecnie kończą zasięg głowy SHSŚwieżak44 pisze:Ostatni TJS znów mnie zainspirował do używania miarki Dadasa, przynajmniej na dużych interwałach.. Jeśłi dobrze wybrałem świece sygnałową, to prawdziwe spadki moga dopiero się rozpocząć.. Trwałe zejście poniżej 11810 na pewno poskutkuje zjazdem na 11650. Można ładować za cąłe depo jeśli zaczną to grać.. A maksymalny zasięg spadków znów na 11500. Wyjście górą powyżej 11945 na razie mało prawdopodobne. Ale ogólnie to są te najważniejsze poziomy i wygląda to spadkowo. PS. Nie to, żebym nie znał tych poziomów, ale taki przegląd przed weekendem ich znaczenia może się przydać

- fx-technik
- Fanatyk
Obecny pomiar:
I od dołu, zgodnie z jeszcze trendem. -- Dodano: 26 lut 2017, 22:56 --
DSWS nie jest Św. Gralem, trzeba go jeszcze umieć stosować.
-- Dodano: 26 lut 2017, 22:55 --I od dołu, zgodnie z jeszcze trendem. -- Dodano: 26 lut 2017, 22:56 --
DSWS nie jest Św. Gralem, trzeba go jeszcze umieć stosować.