rodzaj torbaczy z rodziny kangurowatych,d4mian7 pisze:Ahoj Ekipo! co sądzicie o kangurze? chyba jest w ciekawym miejscu
DayTrading: Piątek 24.02.2017
-
- Fanatyk
Re: DayTrading: Piątek 24.02.2017
Tomasz196407 pisze:rodzaj torbaczy z rodziny kangurowatych,d4mian7 pisze:Ahoj Ekipo! co sądzicie o kangurze? chyba jest w ciekawym miejscu
"– Pańska główna wada?
– Prawidłowo interpretuję semantykę pytań, ale ignoruję ich istotę.
– Czy mógłby pan podać przykład?
– Mógłbym."

"Zostawiam też nowe pozycje na jutro.. tak nie za dużo, 60 lotów" (Ś44)
"Ciężko się gra 10 pozycji po 250 lotów- niewygodnie." (Ś44)
"Ciężko się gra 10 pozycji po 250 lotów- niewygodnie." (Ś44)
Zainstalowałem. Na razie widzę tylko , że pewien układ się powtórzył.. Może będa konsolować wzdłuż tej średniej lub zejdą niżej.. PS. Pozycja zostawiona przez pomyłkę. Zagapiłem się po prostu. Na pewno to wytną luką z rana w poniedziałek.Mart pisze:Świeżak, zlikwiduj całkowicie normalne świeczki, ustaw sobie Heiken Ashi i dodaj średnią 14 EMA na close. Przejdź WYŁĄCZNIE na wykres D1. Co widzisz? Zwróć uwagę na trend - kolor świeczek Heiken Ashi, cena nad/pod średnią, nachylenie średniej. Zwróć uwagę co robi cena w korektach, jak odbija się od średniej. Może lepiej zmienić DAXa na coś innego? To trudny instrument i nie "chodzi" standardowo...Świeżak44 pisze:Patrzcie jak wyciągaja DAX-a za uszy na koniec. Ach te pejsy, lubią robić sobie jaja..
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
Skąd ta buta w ludziach niektórych ja pytamAnomalia pisze:Tomasz196407 pisze:rodzaj torbaczy z rodziny kangurowatych,d4mian7 pisze:Ahoj Ekipo! co sądzicie o kangurze? chyba jest w ciekawym miejscu
"– Pańska główna wada?
– Prawidłowo interpretuję semantykę pytań, ale ignoruję ich istotę.
– Czy mógłby pan podać przykład?
– Mógłbym."
- F-You Money
- Pasjonat
Panie, nie wiem jak u ciebie, ale u mnie 2 ekrany zajmują wskaźniki a trzeci ekran to podziałka na 4 TF-y, aby łatwo można przełączać między wykresami, handel na laptopieŚwieżak44 pisze:Dadas, mówią o Tobie..11:06
https://www.youtube.com/watch?feature=p ... ks98#t=666
Ps. A kiedy Mistrz się tam pojawił???

Rysiek - MikiFX - Farciarz - F-you Money
to z takim sprzętem uważaj żebyś nie odpalił jakiej rakiety....F-You Money pisze:Panie, nie wiem jak u ciebie, ale u mnie 2 ekrany zajmują wskaźniki a trzeci ekran to podziałka na 4 TF-y, aby łatwo można przełączać między wykresami, handel na laptopieŚwieżak44 pisze:Dadas, mówią o Tobie..11:06
https://www.youtube.com/watch?feature=p ... ks98#t=666
Ps. A kiedy Mistrz się tam pojawił???, może lepiej na komórce
teraz będziesz najważniejszy na forum

Ja praktycznie wszystkie moje trejdy uskuteczniam z komórki...F-You Money pisze: Panie, nie wiem jak u ciebie, ale u mnie 2 ekrany zajmują wskaźniki a trzeci ekran to podziałka na 4 TF-y, aby łatwo można przełączać między wykresami, handel na laptopie, może lepiej na komórce

Wg Ciebie jestem "gorszy" ? Rzekłbym, że nie sprzęt zdobi trejdera...

to współczujeF-You Money pisze: ......ale u mnie 2 ekrany zajmują wskaźniki

U mnie max jeden wskaźnik.
- fx-technik
- Fanatyk
Jeszcze Long.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?