DayTrading: Piątek 24.02.2017
- fx-technik
- Fanatyk
Re: DayTrading: Piątek 24.02.2017
Teraz można powiedzieć, że musztarda po obiedzie.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
- F-You Money
- Pasjonat
Ten Pan dobrze pokazuje, właśnie tam idzie rzeźnik w najbliższe dni 137,4X. Pokona to, bo ja juz wiem, ze tak sie stanie i ten spadek będzie jeszcze bardziej potężny w okolice 130-125.
Po tym urwanie podłogi i TVN24 w Londynie. Niech kupują tanie linie na przełom marca i kwietnia.
dokładny dzień nie sposób teraz ustalić, ale będzie widać na kilka dni przed. na razie wystarczy cierpliwie trzymać. Dokładać S, to jak już kto woli i dysponuje
Po tym urwanie podłogi i TVN24 w Londynie. Niech kupują tanie linie na przełom marca i kwietnia.
dokładny dzień nie sposób teraz ustalić, ale będzie widać na kilka dni przed. na razie wystarczy cierpliwie trzymać. Dokładać S, to jak już kto woli i dysponuje
Rysiek - MikiFX - Farciarz - F-you Money

-
- Fanatyk
I widzisz damian-dawid poznałes dwie odmienne opinie, mozna powiedzieć" życzenia"
i na nic twoje wypytywania co gdzie kiedy jak i tak sam musisz podjąc decyzje,
Słuchaj sam siebie
Słuchaj sam siebie

Mądry człowiek od każdego sie czegoś nauczy:)Tomasz196407 pisze:I widzisz damian-dawid poznałes dwie odmienne opinie, mozna powiedzieć" życzenia"
Słuchaj sam siebie
Zarówno farciarz jak i Dadas maja racje. Funt pójdzie do gnoju. Tylko sprzedać go trzeba wyżej.
-
- Fanatyk
d4mian7 pisze:Mądry człowiek od każdego sie czegoś nauczy:)Tomasz196407 pisze:I widzisz damian-dawid poznałes dwie odmienne opinie, mozna powiedzieć" życzenia"
Słuchaj sam siebie
Zarówno farciarz jak i Dadas maja racje. Funt pójdzie do gnoju. Tylko sprzedać go trzeba wyżej.

damian przypominasz mi kogoś

Ha ha ciekawe kogoTomasz196407 pisze:d4mian7 pisze:Mądry człowiek od każdego sie czegoś nauczy:)Tomasz196407 pisze:I widzisz damian-dawid poznałes dwie odmienne opinie, mozna powiedzieć" życzenia"
Słuchaj sam siebie
Zarówno farciarz jak i Dadas maja racje. Funt pójdzie do gnoju. Tylko sprzedać go trzeba wyżej.![]()
damian przypominasz mi kogoś
Jeżeli GBP pójdzie na dól, najpierw przetestuje psychikę na górze i pomaca SL-ki S-kowiczom...
-
- Fanatyk
niech maca
@damian
takiego jednego,
patrz zawsze na weekly to co sie dzieje,
przesledx sobie GJ od szczytu 149 tygodniowe
nie pytaj ludzi bo sie nie nauczysz tu
@damian
takiego jednego,
patrz zawsze na weekly to co sie dzieje,