Ubierają muppety w akcje. Cenę podbiją sprzedający. Sprzedaj fakt - świetne dane ze strefy Euro.PipsKong pisze:Te TsunamY gdzie te Twoje niedźwiedzie ???
Śpio jeszcze ????
Żadnych gwarancji nie daję oczywiście

Ubierają muppety w akcje. Cenę podbiją sprzedający. Sprzedaj fakt - świetne dane ze strefy Euro.PipsKong pisze:Te TsunamY gdzie te Twoje niedźwiedzie ???
Śpio jeszcze ????
sraczka na Indexach jest straszna i już mi się znudziła ;]TsunamiPL pisze:Ubierają muppety w akcje. Cenę podbiją sprzedający. Sprzedaj fakt - świetne dane ze strefy Euro.PipsKong pisze:Te TsunamY gdzie te Twoje niedźwiedzie ???
Śpio jeszcze ????
Hehe po co ma zleciec jak moze swobodnie ruchem jednostajnie przyspieszonym isc w dobrym wzrostowym kierunku,PipsKong pisze:sraczka na Indexach jest straszna i już mi się znudziła ;]TsunamiPL pisze:Ubierają muppety w akcje. Cenę podbiją sprzedający. Sprzedaj fakt - świetne dane ze strefy Euro.PipsKong pisze:Te TsunamY gdzie te Twoje niedźwiedzie ???
Śpio jeszcze ????
ale pewnie odpuszczę wtedy jak to wszystko piardnie mocno do dołu a ja sobie będę paczał z boku poza rynkiem ;]
ale po co ?:)Tomasz196407 pisze:
Hehe po co ma zleciec jak moze swobodnie ruchem jednostajnie przyspieszonym isc w dobrym wzrostowym kierunku,
TO ŁADUJEMY L ILE WLEZIEnowy1234 pisze:WTI góra zdecydowanie
Dokładnie. Tak jak przed grudniowym FOMC rynek powinien dyskontować prawdopodobieństwo podniesienia stópnowy1234 pisze:Umacnianie dolca potrwa co najmniej do 15 marca,potem zobaczymy
..nic tego nie zatrzyma,