DayTrading: Piątek 17.02.2017
Re: DayTrading: Piątek 17.02.2017
gej w trójkącie, szansa na L
mozesz liczyc na fart ale na nim sie nie oprzesz
mozesz liczyc na fart ale na nim sie nie oprzesz
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
High Leverage Overtrading 

pamietaj, grosz do grosza i bedzie kokoszaTomasz196407 pisze:skoro tak mówisz- to nie warto dzis tankować, kupie jutro grosz taniejd4mian7 pisze:zdecydowanie_Kerad_ pisze:Damian jaki sentyment dziś na ropie, niedźwiedzi
pisalem juz ze stawiam na jeszcze jeden rok spadkow na kablu ale w tym czasie moze zdarzyć sie wszystko jak w piosence beaty kozidrak to tez nie wróżęF-You Money pisze:napisałbym ci dokładnie w jakich miejscach rzeźnik się zatrzyma i ile razy będzie testował wsparcie gdzie się zatrzyma zanim to się stanie(zanim funt całkowicie się zawali), bo nie stanie się to dziś, ani jutro, ale się stanie, ale czemu miałbym to zrobić i tak mi nie uwierzysz, napiszę wiec tylko że warto postawić S na rzeźniku choćby na sam przyszły tydzień.Nieśmiertelny Trader pisze:F-You Money pisze:BREXIT- historyczny moment
Niedomknieta luka na GBP/USD z marca 1985r.- historyczny wykres
XX.XX.2017 - historyczna data
Historyczna tragedia inwestorów kupionych na funcie
Dzwonił do mnie jeden, ze na niektórych platformach nie ma danych sięgających do 1985r na GBP/USD?
To wszystko składa się już w jedne proste opowiadanie. jak zwykle wszystko widać na instrumentach dużo wcześniej
Nostradamus
a tymczasem audusd ktos long?

Tomasz to tak nie działa bo do obniżek zawsze na stacjach mają zapasy po wyższych cenach.
Natomiast podwyżki są od "ręki" i wtedy mają nowe dostawy po wyższych cenach

on sobie jaja robi_Kerad_ pisze:Tomasz to tak nie działa bo do obniżek zawsze na stacjach mają zapasy po wyższych cenach.

-
- Fanatyk
poważnie wczoraj nie zatankowałem bo mi sie nie chciało,d4mian7 pisze:on sobie jaja robi_Kerad_ pisze:Tomasz to tak nie działa bo do obniżek zawsze na stacjach mają zapasy po wyższych cenach.
-powaznie!! to dajcie swoje predycje na oil, ja dałem,! teraz siedze cicho i poważnie

Tomaszku ale my sie z toba zgadzamyTomasz196407 pisze:poważnie wczoraj nie zatankowałem bo mi sie nie chciało,d4mian7 pisze:on sobie jaja robi_Kerad_ pisze:Tomasz to tak nie działa bo do obniżek zawsze na stacjach mają zapasy po wyższych cenach.
-powaznie!! to dajcie swoje predycje na oil, ja dałem,! teraz siedze cicho i poważnie
Z kanału wychodzi mi zjazd w okolice 2120-2140, lub ok 2200-2220 jeśli pominąć szpilkę, ale wolę zapytać wasTomasz196407 pisze:weź to zagrajTsunamiPL pisze:15% zjazd na 2000 pkt na początek. Ale tam i tak nie będę kupowałalevius pisze:Panowie, Jak widzicie SP500? Bo jakby zasiadł na wsparciu
" alevius pisze:
Panowie, Jak widzicie SP500? Bo jakby zasiadł na wsparciu"
dlaczego sobie nie narysujesz kanału?
coś może wywnioskujesz ?
a jak nie to daj sobie spokój

każdy zjazd na sp500 to okazja do L.
więc czekajcie na zjazd i łapcie L
lub jesli potraficie grać korektę to próbujcie S na własne ryzyko
L obowiązuje do 2500 na sp500, a potem się okaże czy dalej L czy konkretne S
więc czekajcie na zjazd i łapcie L
lub jesli potraficie grać korektę to próbujcie S na własne ryzyko
L obowiązuje do 2500 na sp500, a potem się okaże czy dalej L czy konkretne S
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
-
- Fanatyk
DT. tematu o sp
Moze sie myle-
najwieksza korekta jest ta czerwona , wiec zjazd do dołu powinien byc zatem wiekszy od tej korekty - tak? alevius
czyli conajmniej powinno wybić 2300 ??
Moze sie myle-
najwieksza korekta jest ta czerwona , wiec zjazd do dołu powinien byc zatem wiekszy od tej korekty - tak? alevius
czyli conajmniej powinno wybić 2300 ??