ten zarobiony to już zaczyna dokuczaćTsunamiPL pisze:Highend ładujesz eleczki na indeksach ?
Świeżak żyjesz ? Napisz co grasz na daxie.

ej kiedy Trampek Bitch ma jakieś przemówienie ??
bo mówił coś że w dwa tygodnie da znać coś tam o podatkach
ten zarobiony to już zaczyna dokuczaćTsunamiPL pisze:Highend ładujesz eleczki na indeksach ?
Nie jest mi znany termin jakiegoś wystąpienia Trumpa.PipsKong pisze:ten zarobiony to już zaczyna dokuczaćTsunamiPL pisze:Highend ładujesz eleczki na indeksach ?
Dziś nie gram bo nie mam na to czasu. Do takiego kręcenia jak ostatnio to trzeba mieć full czasu i tylko na M1, bo kręcą się w miejscu. Poza tym musze zacząć grać na SP500, żeby bardziej zrozumieć tamtą giełdę, bo to co oni robią ostatnio to ja nie ogarniam. Gdzie oni maja ten opór?? Nie wiem..TsunamiPL pisze:Highend ładujesz eleczki na indeksach ?
Świeżak44 pisze:Dziś nie gram bo nie mam na to czasu. Do takiego kręcenia jak ostatnio to trzeba mieć full czasu i tylko na M1, bo kręcą się w miejscu. Poza tym musze zacząć grać na SP500, żeby bardziej zrozumieć tamtą giełdę, bo to co oni robią ostatnio to ja nie ogarniam. Gdzie oni maja ten opór?? Nie wiem..TsunamiPL pisze:Highend ładujesz eleczki na indeksach ?
Oporu nie mają bo nigdy tam nie byliŚwieżak44 pisze:Dziś nie gram bo nie mam na to czasu. Do takiego kręcenia jak ostatnio to trzeba mieć full czasu i tylko na M1, bo kręcą się w miejscu. Poza tym musze zacząć grać na SP500, żeby bardziej zrozumieć tamtą giełdę, bo to co oni robią ostatnio to ja nie ogarniam. Gdzie oni maja ten opór?? Nie wiem..TsunamiPL pisze:Highend ładujesz eleczki na indeksach ?
No własnie, to samo pisałem są na maksach.TsunamiPL pisze:Oporu nie mają bo nigdy tam nie byliŚwieżak44 pisze:Dziś nie gram bo nie mam na to czasu. Do takiego kręcenia jak ostatnio to trzeba mieć full czasu i tylko na M1, bo kręcą się w miejscu. Poza tym musze zacząć grać na SP500, żeby bardziej zrozumieć tamtą giełdę, bo to co oni robią ostatnio to ja nie ogarniam. Gdzie oni maja ten opór?? Nie wiem..TsunamiPL pisze:Highend ładujesz eleczki na indeksach ?
Trump chwile temu (1h) skomentował obecną sytuację na rynku, ciekawe jak to będzie.TsunamiPL pisze:Nie jest mi znany termin jakiegoś wystąpienia Trumpa.PipsKong pisze:ten zarobiony to już zaczyna dokuczaćTsunamiPL pisze:Highend ładujesz eleczki na indeksach ?