DayTrading: Środa 15.02.2017
Re: DayTrading: Środa 15.02.2017
Kabel h1 dotarł do linii kanału spadkowego,
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Świeżak44 pisze:Z reguły takie trójkąty przy trendzie wzrostowym kończą sie ostrym wybiciem w górę, ale tutaj wszytko jest możliwe. Jak wszyscy myślą, że ropa zaraz ruszy na 70, to grubasy to mogą wykorzystać i zwalić wykres gdzieś w dół.d4mian7 pisze:sprawa tego typu https://invst.ly/39wzf
dax close?
wlasnie co z tymi funtami? bo u mnie na ekranie rzeznik wyglada na 141 albo nawet jak tam yellen dorzuci do pieca to 138adk77 pisze:Kabel h1 dotarł do linii kanału spadkowego,

High Leverage Overtrading 

byq69 pisze:wlasnie co z tymi funtami? bo u mnie na ekranie rzeznik wyglada na 141 albo nawet jak tam yellen dorzuci do pieca to 138adk77 pisze:Kabel h1 dotarł do linii kanału spadkowego,
Kabel na H4 możliwy RGR
-
- Fanatyk
chyba nie tak prostobyq69 pisze:wlasnie co z tymi funtami? bo u mnie na ekranie rzeznik wyglada na 141 albo nawet jak tam yellen dorzuci do pieca to 138adk77 pisze:Kabel h1 dotarł do linii kanału spadkowego,
-----------------------------------------------------
wti:
damian skromnie tylko mój komentarz predykcja- nic wiecej co wychodzi po za ramy tego forum

kanał i poziomy fibo - tylko te typowe 50-61.8 MOO
i cały czas ten kanał i rozl. : http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ti#p852360
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Wszystko mi dziś wycieli.. aż odechciało się grac. Kompletnie nie moglem złapać rytmu. Dopiero teraz widzę dlaczego.. Wyciągnęłi w górę ile mogli i puscili rynek na powolne spadanie.. a w głowie zostały cały czas wzrosty . Teraz wiem dlaczego traciłem.kolbi123 pisze:Świeżak44 pisze:Z reguły takie trójkąty przy trendzie wzrostowym kończą sie ostrym wybiciem w górę, ale tutaj wszytko jest możliwe. Jak wszyscy myślą, że ropa zaraz ruszy na 70, to grubasy to mogą wykorzystać i zwalić wykres gdzieś w dół.d4mian7 pisze:sprawa tego typu https://invst.ly/39wzf
dax close?

To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
Dax sobie ładnie zagrał a US 30 ( to to samo chyba co DOW 30 ) stoi w h.... i po co tak brzydko stać ????
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
Zastanawiam się skąd mogłem wiedzieć np. o 10:30 czy o 11.00, że trend się zmienił? Po czym to poznać? To wsumie najważniejsza sprawa, bo myle trend to i setupy źle dobieram i nawet te co wchodzą to działaja bardzo słabo, a częściej najczęsciej w ogóle. TREND IS YOUR FRIEND. Najwazniejszy jest TREND.
Jak zawsze niezawodny antywskażnik - idealnie 10,30 kangur w dółhighend pisze:kangur pieknie L jedzie
wczoraj wyczyścil ładnie stopy eLkowiczom (zapakowałem jeszcze więcej L)
i jedziemy. Sytuacja bardzo klarowna. 0.773 dziś w zasięgu

Duzo tych l zapakowałeś - pewnie jak zawsze kit

Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują moje subiektywne spojrzenie na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Kto odpowie, jak wyłapać zmianę trendu???? Na M5 coś tam było widać naśrednich Dadasa.. Żadnego 1,2,3 też nie było widać.. A jednaj pojechali.
PS. Była jeszcze świeczka doji typu "nagrobek" o 9.55 na DAX-ie.. I to chyba jedyny wyraźny znak, ze nastąpia spadki.
PS. Była jeszcze świeczka doji typu "nagrobek" o 9.55 na DAX-ie.. I to chyba jedyny wyraźny znak, ze nastąpia spadki.
Ostatnio zmieniony 15 lut 2017, 15:37 przez Świeżak44, łącznie zmieniany 2 razy.