wiesz jak benzyna zdrożeje na stacjid4mian7 pisze:Tomasz, wiesz jak jest
-- Dodano: 14 lut 2017, 11:06 --
rope zaczne sprzedawać jak bedzie min po 58
-- Dodano: 14 lut 2017, 11:07 --
na razie zapierdziela ino spaliny ostają
DayTrading: Wtorek 14.02.2017
-
- Fanatyk
Re: DayTrading: Wtorek 14.02.2017
Tomasz196407 pisze:wiesz jak benzyna zdrożeje na stacjid4mian7 pisze:Tomasz, wiesz jak jest
-- Dodano: 14 lut 2017, 11:06 --
rope zaczne sprzedawać jak bedzie min po 58
-- Dodano: 14 lut 2017, 11:07 --
na razie zapierdziela ino spaliny ostają

- F-You Money
- Pasjonat
trzeba tylko pamiętać, ze gra w średnim i długim terminie winna być przeniesiona bazując na doświadczeniu z małych TF, a nie tylko oszukiwaniem siebie i przeciąganiem tego co nieuniknione, nie mając kompletnie żadnego pojęcia co do kierunku ruchu ceny.
Słusznie Świeżak zauważył ostatnio, ze M1 chodziło tak samo jak wyższy TF, który wcześniej analizował.
Słusznie Świeżak zauważył ostatnio, ze M1 chodziło tak samo jak wyższy TF, który wcześniej analizował.
Rysiek - MikiFX - Farciarz - F-you Money
Ropa juz na oporze. Bierz kasę i w nogi 

To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
znak kierunek cenyF-You Money pisze:trzeba tylko pamiętać, ze gra w średnim i długim terminie winna być przeniesiona bazując na doświadczeniu z małych TF, a nie tylko oszukiwaniem siebie i przeciąganiem tego co nieuniknione, nie mając kompletnie żadnego pojęcia co do kierunku ruchu ceny.

No i wreszcie jakis setup mi podpasował.. Ostatnio stałem sie jakiś wybredny.. 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Fanatyk
damian trejdujesz wył. swiatło, z nawid4mian7 pisze:znak kierunek cenyF-You Money pisze:trzeba tylko pamiętać, ze gra w średnim i długim terminie winna być przeniesiona bazując na doświadczeniu z małych TF, a nie tylko oszukiwaniem siebie i przeciąganiem tego co nieuniknione, nie mając kompletnie żadnego pojęcia co do kierunku ruchu ceny.
I zamknąłem pięknie +0,6k w parę chwil.. Po co ryzykować, jak można skalpować?? Tak się skrobie DAX-a.. 
-- Dodano: 14 lut 2017, 10:39 --

-- Dodano: 14 lut 2017, 10:39 --
To było tak, ze na DAX-ie pojawiły się wczoraj typowe formacje do wywalania oporów, które kiedys zaobserwowałem na dużo większych interwałach tzw. 3 szczyty, dołek i wywalenie w górę.. Tylko tam było chyba na M15, a tu na M1. Takie formacje przy trendzie wzrostowym można grac w ciemno na DAX-ie.F-You Money pisze:trzeba tylko pamiętać, ze gra w średnim i długim terminie winna być przeniesiona bazując na doświadczeniu z małych TF, a nie tylko oszukiwaniem siebie i przeciąganiem tego co nieuniknione, nie mając kompletnie żadnego pojęcia co do kierunku ruchu ceny.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Moim zdaniem WTI korekta a kierunek dolna banda konsoli (w obawie przed zapasami)
Na M5 objęcie bessy
Interpretujesz pod siebie
Zobacz na H4, jak będzie nowy szczyt to zmienię zdanie, póki co gram to co widzę
Jeśli chodzi o interwał M5 to napiszę Ci dla Twojej wiedzy
Przeanalizowałem spory zakres czasu i jak występuje objęcie na M5 lub M15 to ma najwieksze prawdopodobieństwo realizacji
Proponuję żebyś sprawdził
i nie pisał że to tikowe ruchy bo mijasz się z prawdą 

Na M5 objęcie bessy
Zobacz na H4, jak będzie nowy szczyt to zmienię zdanie, póki co gram to co widzę
Jeśli chodzi o interwał M5 to napiszę Ci dla Twojej wiedzy
Przeanalizowałem spory zakres czasu i jak występuje objęcie na M5 lub M15 to ma najwieksze prawdopodobieństwo realizacji
Proponuję żebyś sprawdził

Ostatnio zmieniony 14 lut 2017, 11:07 przez _Kerad_, łącznie zmieniany 2 razy.
to graj pod swoje zdanie_Kerad_ pisze:Moim zdaniem WTI korekta a kierunek dolna banda konsoli (w obawie przed zapasami)![]()
Na M5 objęcie bessy

-- Dodano: 14 lut 2017, 11:51 --
jak dla ciebie m5 wiarygodne i grasz na tickach to okej
-- Dodano: 14 lut 2017, 12:02 --
_Kerad_ pisze:Moim zdaniem WTI korekta a kierunek dolna banda konsoli (w obawie przed zapasami)![]()
Na M5 objęcie bessy

-- Dodano: 14 lut 2017, 12:07 --
a pod kogo mam interpretować? mam swoj plan wiec gram