mowie o wti bo tylko to gram. do konca lutego bedzie rosnac potem spadek razem z indeksami. czescZibi 68 pisze:wti czy brent ?
DayTrading: Piątek 10.02.2017
Re: DayTrading: Piątek 10.02.2017
- dobryfxplayer
- Maniak
będzie okazja do shorta. zaraz będzie drogo.d4mian7 pisze:Patrzcie co sie dzieje z ropa. Koniec taniej ropy przeopowiafam wam

"Buy right, sit tight." - J. Livermore
graj sobei jak umieszdobryfxplayer pisze:będzie okazja do shorta. zaraz będzie drogo.d4mian7 pisze:Patrzcie co sie dzieje z ropa. Koniec taniej ropy przeopowiafam wam
-- Dodano: 10 lut 2017, 11:42 --
ale nie radze szorcic bo idzie fala na l
-
- Fanatyk
d4mian7 pisze:graj sobei jak umieszdobryfxplayer pisze:będzie okazja do shorta. zaraz będzie drogo.d4mian7 pisze:Patrzcie co sie dzieje z ropa. Koniec taniej ropy przeopowiafam wam

Damian jest takie powiedzenie bardzo popularne
-spodziewaj się niespodziewanego
jeżeli dobrze weszłeś tam na dole domniemuje że tak to masz juz zrobione 1d2 czyli mogłes zarobić juz 2%
jest zysk to zamykaj, i czekaj okazji L czy S nie wiadomo,
smart money mają napewno dużo wiecej i bedą realizować zyski a ciebie zostawią z pozycją i zebys nie tak jak pewien kolega co miał kilka k na pozycji a został sie ino -k
Ostatnio zmieniony 10 lut 2017, 10:50 przez Tomasz196407, łącznie zmieniany 1 raz.
pisałem o ropie że L nawet po większych zapasach to nie chcieliście słuchać
teraz to już jest ryzyko do L
P.S.
" cześć jestem Funt , dostaję co tydzień dobre dane ale nie jestem nic wart i gospodarka tez nie jest nic warta mimo że dane mówią co innego, bo najważniejszy jest BreExit "
ja tam ładuję Lki na Funta
jak to jeb..... to nie ma takiej świeczki w encyklopedii ;];]
teraz to już jest ryzyko do L
P.S.
" cześć jestem Funt , dostaję co tydzień dobre dane ale nie jestem nic wart i gospodarka tez nie jest nic warta mimo że dane mówią co innego, bo najważniejszy jest BreExit "
ja tam ładuję Lki na Funta
jak to jeb..... to nie ma takiej świeczki w encyklopedii ;];]
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
Tomsz Ty wiesz o co chodzi 

-
- Fanatyk
jw.d4mian7 pisze:Tomsz Ty wiesz o co chodzi
-------------------------
nie gram ropy
kiedys to dawałem paru osobom tu w grudniu,
mysle ze to aktualne
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 10 lut 2017, 10:58 przez Tomasz196407, łącznie zmieniany 2 razy.

ropa będzie po 61 albo i wyzej do konca roku
edek dzisiaj jeszcze szybszy niż wczoraj 

Czy ktoś zna godzinę o której jest spotkanie Trumpa z Japońcem?
EDIT: Patrząc na pozycjonowanie detalicznych na myfxbook to wychodzi mi że te S-ki na Ujku muszą zostać przeczyszczone
EDIT: Patrząc na pozycjonowanie detalicznych na myfxbook to wychodzi mi że te S-ki na Ujku muszą zostać przeczyszczone
There is only one side of the market and it is not the bull side or the bear side, but the right side.
Jesse Livermore
Jesse Livermore