DayTrading: Czwartek 09.02.2017
Re: DayTrading: Czwartek 09.02.2017
Ropa S i fajnie będzie 

trzeba mieć jaja jak super saiyan
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
nie czaje ciedobryfxplayer pisze:jak wy macie L to ja wezme S. w grupie siła!
-
- Fanatyk
/////
--------------------------------------------------
GJ :
--------------------------------------------------
GJ :
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 09 lut 2017, 14:25 przez Tomasz196407, łącznie zmieniany 1 raz.
ale ładnie powycinali eskowiczów na eurdol tym wybiciem przed chwilą
Zmyła, za zmyłą.. coraz większe fałszywe wybicia.. Co jest z tymi indeksami?? Mam wrażenie, zę od kilku dni jakaś wielka siła bawi się z nami w kotka i myszkę.. To juz nie jest ta giełda co kiedyś, prawda?
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
Aaaa, położenie mojej planety wenus mówi, że szczęście będzie mi sprzyjaćTomasz196407 pisze:xhDog pisze:Ropa S i fajnie będzie![]()
żarty robisz

coś w tym jest, jakieś algorytymy pozmieniane czy co, bo mi sie coraz gorzej graŚwieżak44 pisze:Zmyła, za zmyłą.. coraz większe fałszywe wybicia.. Co jest z tymi indeksami?? Mam wrażenie, zę od kilku dni jakaś wielka siła bawi się z nami w kotka i myszkę.. To juz nie jest ta giełda co kiedyś, prawda?
świeżak eskuj na indexach
Prawda, mierzymy się z mocami, których nie jesteśmy w stanie pojąćŚwieżak44 pisze:Zmyła, za zmyłą.. coraz większe fałszywe wybicia.. Co jest z tymi indeksami?? Mam wrażenie, zę od kilku dni jakaś wielka siła bawi się z nami w kotka i myszkę.. To juz nie jest ta giełda co kiedyś, prawda?

omg nie widzicie ze był test szczytu na sp 500 ? na eurdol też ? kierunek już jest obrany