No właśnie nie mogę się tego doszukać w kalendarzu. Chyba tego nie podająTomasz196407 pisze:w KTórąTsunamiPL pisze:O 21 głosowanie w sprawie Brexitu. Duży ruch gwarantowany.

No właśnie nie mogę się tego doszukać w kalendarzu. Chyba tego nie podająTomasz196407 pisze:w KTórąTsunamiPL pisze:O 21 głosowanie w sprawie Brexitu. Duży ruch gwarantowany.
nie no ok,TsunamiPL pisze:No właśnie nie mogę się tego doszukać w kalendarzu. Chyba tego nie podająTomasz196407 pisze:w KTórąTsunamiPL pisze:O 21 głosowanie w sprawie Brexitu. Duży ruch gwarantowany.
co tam głosują?TsunamiPL pisze:O 21 głosowanie w sprawie Brexitu. Duży ruch gwarantowany.
Z jakiego kalendarza korzystasz? Bo ja nic o tym nie wiedziałem.TsunamiPL pisze:O 21 głosowanie w sprawie Brexitu. Duży ruch gwarantowany.
To jak coś zarobisz, to możesz się podzielićfdsafsafdasfa pisze:Z jakiego kalendarza korzystasz? Bo ja nic o tym nie wiedziałem.TsunamiPL pisze:O 21 głosowanie w sprawie Brexitu. Duży ruch gwarantowany.
myfxbookfdsafsafdasfa pisze:Z jakiego kalendarza korzystasz? Bo ja nic o tym nie wiedziałem.TsunamiPL pisze:O 21 głosowanie w sprawie Brexitu. Duży ruch gwarantowany.
od wujka ma podpowiedź,TsunamiPL pisze:Kabel już grzecznie czeka na głosowanie
Szczerze i uczciwie nic.Tomasz196407 pisze:od wujka ma podpowiedź,TsunamiPL pisze:Kabel już grzecznie czeka na głosowanie
Ts co masz na kablu teraz