sztachu szacunek, kawal doberej roboty, znam ten bol, na obrazku mozna zobaczyc prace jednego z automatow, ktory dzis wlasnie zachowuje sie super, a sa dni ze konto czysci......sztachu pisze:Praktycznie, używamy Stompera dość długo, testujemy przerabiamy itd. jednak jak na razie, przynajmniej u mnie wyniki bardzo różne, są okresy kiedy idzi super, są kiedy idzie całkowicie źle.
Stomper
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Imponujące przy 0,1 lota...Greg68E pisze:sztachu szacunek, kawal doberej roboty, znam ten bol, na obrazku mozna zobaczyc prace jednego z automatow, ktory dzis wlasnie zachowuje sie super, a sa dni ze konto czysci......sztachu pisze:Praktycznie, używamy Stompera dość długo, testujemy przerabiamy itd. jednak jak na razie, przynajmniej u mnie wyniki bardzo różne, są okresy kiedy idzi super, są kiedy idzie całkowicie źle.

greg: nie przesadzaj, najwięcej dobra to zrobil piter, nasz cichy programista i to dla niego wielki szacunek. Ja tylko to zdekompilowałem. Mimo to wielkie dzięki za słowa uznania.
Najbezpieczniejsze zabezpieczenie takiego skalpela to podążający TrailingStop w określonej odległości za ceną. Oczywiście tylko w jedną stronę. Można wtedy "wypuszczać" loty ile się da.
Dodano po 6 minutach:
greg: ten Twój robot to nie czasami Autopilot?
Najbezpieczniejsze zabezpieczenie takiego skalpela to podążający TrailingStop w określonej odległości za ceną. Oczywiście tylko w jedną stronę. Można wtedy "wypuszczać" loty ile się da.
Dodano po 6 minutach:
greg: ten Twój robot to nie czasami Autopilot?
U mnie albo zarabiał bardzo dobrze albo wahał się i nic nie zarabiał (ale też nie traciłsztachu pisze:Praktycznie, używamy Stompera dość długo, testujemy przerabiamy itd. jednak jak na razie, przynajmniej u mnie wyniki bardzo różne, są okresy kiedy idzi super, są kiedy idzie całkowicie źle.

Trejder jest jak cymbał - musi grać