No mają mają, pożyczają reszcie virtualny hajs a dostają prawdziwy.TsunamiPL pisze:Tanie Euro jest dobre, dla Europy, dla Niemiec.
Zobaczycie w czwartek jaką mają nadwyżkę budżetową Niemcy.
3 eksporter na świecie.

No mają mają, pożyczają reszcie virtualny hajs a dostają prawdziwy.TsunamiPL pisze:Tanie Euro jest dobre, dla Europy, dla Niemiec.
Zobaczycie w czwartek jaką mają nadwyżkę budżetową Niemcy.
3 eksporter na świecie.
w sensie ????TsunamiPL pisze:Wczoraj Draghi w Parlamencie UE kilkukrotnie podkreślał, że od Euro nie ma odwrotu.
Że nie ma powrotu do walut krajowych.PipsKong pisze:w sensie ????TsunamiPL pisze:Wczoraj Draghi w Parlamencie UE kilkukrotnie podkreślał, że od Euro nie ma odwrotu.
PipsKong pisze:w sensie ????TsunamiPL pisze:Wczoraj Draghi w Parlamencie UE kilkukrotnie podkreślał, że od Euro nie ma odwrotu.
a no okey, a ta nadwyżka budżetowa to z perspektywy AF to dobrze czy źle ??? Bo ja tych aspektów nigdy nie umiem podpiąć ;/TsunamiPL pisze:Że nie ma powrotu do walut krajowych.PipsKong pisze:w sensie ????TsunamiPL pisze:Wczoraj Draghi w Parlamencie UE kilkukrotnie podkreślał, że od Euro nie ma odwrotu.
no to co ten Edek odpitala ?:)TsunamiPL pisze:
Bardzo dobrze. W czwartek to pewnie będzie ważny news.
Technicznie wyszedł dołem. 4hPipsKong pisze:no to co ten Edek odpitala ?:)TsunamiPL pisze:
Bardzo dobrze. W czwartek to pewnie będzie ważny news.
Tsunam Ty mnie zwodzisz za nos ;]
wiem że chcesz moje depo, ale ja Ci nie bardzo chce oddać ;];]