Dany rachunek, ktory złamał zasadę zarządzania kapitałem zostaje wyłączony z konkursu, ale Uczestnik nie wypada z konkursu, ponieważ może dalej uczestniczyć na innych rachunkach.
Łącznie możesz do konkursu zgłosić 10 rachunków, pry czym nie możesz prowadzić na nich pozycji przeciwstawnych, a grać przy użyciu różnych strategii.
juszjuszmilion pisze:Wypada się konkursu, czyli całkiem znika z rankingu, tak?
-- Dodano: ndz 05-02-2017, 9:06 --
To trzeba pozostawić indywidualnym negocjacjom., na które myślę, że jest miejsce.
Na ten moment taka opcja nie jest przewidziana. Jedynie Wydaje mi się jednak, że moglibyśmy poszukać rozwiązania na zasadzie podniesienia granicy poniżej, której nie możesz spaść w przypadku dokonania miesięcznej wypłaty. W przeciwnym razie TMS z każdą Twoją wypłatą narażałby się na większe ryzyko. Dodatkowo, żeby nie narazić Twojego zarządzania nagrodą poprzez za mocne podniesienie tego limitu myślałbym o niewypłacaniu całości, tylko jakiegoś ułamka zysku.
Przykładowo - jeżeli zarobisz 100k i wypłacisz z tego 20k, to minimum poniżej ktorego nie bedziesz mogl spasc podnieślibyśmy z 900k do 920k. Na rachunku dalej by było 1.080.000, więc zarówno miałbyś już zrealizowaną jakąś wypłatę, ale dalej jakąś sensowną odległość od minimum poniżej którego nie możesz spaść.
Powyższe to oczywiście rozważanie na szybko. Model trzeba wypracować wspólnie w ramach indywidualnej rozmowy, na którą zawsze jest miejsce.
kosandy pisze:
A czy jest możliwe odbieranie części zysku co miesiąc???