dax to zło !!!Świeżak44 pisze:Fałszywe wybicia, dzikie luki. Jeden błąd i do widzenia. Dlatego nie wolno robić błędów na DAX-ie. Wrócili do starej konsoli..
za dużo mi zabrał bym na niego patrzył ;/;/
dax to zło !!!Świeżak44 pisze:Fałszywe wybicia, dzikie luki. Jeden błąd i do widzenia. Dlatego nie wolno robić błędów na DAX-ie. Wrócili do starej konsoli..
Tak jest szkoda oczu psuć na to scierwo niemieckiePipsKong pisze:dax to zło !!!Świeżak44 pisze:Fałszywe wybicia, dzikie luki. Jeden błąd i do widzenia. Dlatego nie wolno robić błędów na DAX-ie. Wrócili do starej konsoli..
poszło do mojego rękawa tylko, ale ja dałem z tego cześć juz nie wiem komuPipsKong pisze:dax to zło !!!Świeżak44 pisze:Fałszywe wybicia, dzikie luki. Jeden błąd i do widzenia. Dlatego nie wolno robić błędów na DAX-ie. Wrócili do starej konsoli..
Argument za wzrostami na ropie jest jeden -słabnący dolarTsunamiPL pisze:Ja już w shorcie na złocie. Coś nastroje się rozluźniły na rynkach i drożejąca ropa nie podoba mi się w kontekście spadków na rynkach.
dużo tego złota?, to ja kupie po ..TsunamiPL pisze:Ja już w shorcie na złocie. Coś nastroje się rozluźniły na rynkach i drożejąca ropa nie podoba mi się w kontekście spadków na rynkach.
Nie stosujesz SL, w ten sposób nigdy nie zarobisz.Świeżak44 pisze:Fałszywe wybicia, dzikie luki. Jeden błąd i do widzenia. Dlatego nie wolno robić błędów na DAX-ie. Wrócili do starej konsoli..
Niestety kiwi opuściło kanałZibi 68 pisze:Witam !!!!