Pieniądze to nie wszystko...ale ciężko jest łatwo żyć ;)
- niemiaszek
- Przyjaciel Forum
Re: Pieniądze to nie wszystko...ale ciężko jest łatwo żyć ;)
no i po bólu... oby więcej taki pomyłek już nie było
dzięki wszystkim za dobre słowo w gorszych chwilach jaki się przytrafiły...
... zbieraj pips do pipa bo jak nie to z depo będzie lipa... G."niemiaszek"
Fajnie ze wybrnales z opresji. Szkoda ze nie poczekales jeszcze kilku sekund, ale tak zawsze sie mowiniemiaszek pisze:no i po bólu... oby więcej taki pomyłek już nie było
- niemiaszek
- Przyjaciel Forum
zastanawiam się co jest gorsze:
kiszenie pozycji na dużym minusie, ale wykres pokazuje, że to chwilowe i jedna wielka zmyła, bo i tak zrobią to co widać w szerszym ujęciu i na wszystkim będzie zarobione, ale trzeba poczekać
czy gorszym jest to jak widzę obecną cenę na geju, gdzie TP wlazłoby jak nic, bez spinki, paniki, a tylko trochę więcej cierpliwości, bo zapas na depo był
która z wersji daje większego nerwa
kiszenie pozycji na dużym minusie, ale wykres pokazuje, że to chwilowe i jedna wielka zmyła, bo i tak zrobią to co widać w szerszym ujęciu i na wszystkim będzie zarobione, ale trzeba poczekać
czy gorszym jest to jak widzę obecną cenę na geju, gdzie TP wlazłoby jak nic, bez spinki, paniki, a tylko trochę więcej cierpliwości, bo zapas na depo był
która z wersji daje większego nerwa
- juszjuszmilion
- Gaduła
Ale trzeba określi jak długie kiszenie, czy do MarginCalla, czy jak Equity zrówna się z depo, itd.
Jeśli okaże się, że na 5 takich zakiszeń 4 razy kurs jednak zawraca zgodnie jak Ci podpowiada system, a jedno zakiszenie zamykasz np na equity 50% depo, i te 4 zawrotki pokrywają z nawiązką jedno zakiszenie nie trafne to lepiej kisić.
Ale jak na 5 zakiszeń, zawracają tylko 2 i nie pokrywają tych 3 stratnych to dupa.
Itd itd, scenariuszy wiele, i ciężko określić co jest lepsze, a co gorsze.
Wg mnie lepiej nie kisić i spokój.
Jeśli okaże się, że na 5 takich zakiszeń 4 razy kurs jednak zawraca zgodnie jak Ci podpowiada system, a jedno zakiszenie zamykasz np na equity 50% depo, i te 4 zawrotki pokrywają z nawiązką jedno zakiszenie nie trafne to lepiej kisić.
Ale jak na 5 zakiszeń, zawracają tylko 2 i nie pokrywają tych 3 stratnych to dupa.
Itd itd, scenariuszy wiele, i ciężko określić co jest lepsze, a co gorsze.
Wg mnie lepiej nie kisić i spokój.
- niemiaszek
- Przyjaciel Forum
kasa(15000) z dopłaty cofnięta, więc stan jaki jest to faktyczny zysk od depo początkowego 10000 zł
na 101 trejdów pokazuje skuteczność 96%, oczywiście w tym są 2 sytuacje gdzie z pozycją zostałem dłużej niż jeden dzień
muszę czekać do wieczora na uruchomienie VPS, więc jeżeli dzisiaj się nie uda do 18:00 to zabawa z klikaniem dopiero od jutra
na 101 trejdów pokazuje skuteczność 96%, oczywiście w tym są 2 sytuacje gdzie z pozycją zostałem dłużej niż jeden dzień
muszę czekać do wieczora na uruchomienie VPS, więc jeżeli dzisiaj się nie uda do 18:00 to zabawa z klikaniem dopiero od jutra
- niemiaszek
- Przyjaciel Forum
najbardziej lubię szybkie strzały +6,0, ale podwójną pozycją
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Nie będę ukrywał, że ból jest jak się na to patrzy ale ile razy każdy z nas miał coś takiego... Ważne to trzymać się zasad. Ale ból jest
- niemiaszek
- Przyjaciel Forum
skubania ciąg dalszy +8,0
testy, testy VPS
testy, testy VPS
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Mógłbyś opisać co daje Ci VPS i po co jest potrzebny?
- niemiaszek
- Przyjaciel Forum
miałem odpalone na lapku kilka MT4 wraz z kopiarką i non stop zaliczałem zwiechy lub muliło mi strasznie kompa(pisałem o tym w jurnalu), że nic nie mogłem zrobić, a tylko restart pomagał, więc przy otwieraniu każdej pozycji miałem dodatkowy element zaskoczenia, że nie będę mógł zamknąć w odpowiednim momencieMarcifx pisze:Mógłbyś opisać co daje Ci VPS i po co jest potrzebny?
sprzęt ma działać i można klikać, a nie zastanawiać się czy się uda czy nie
obecnie mam tylko główny rachunek odpalony na lapku, a kopiarka i reszta MT4 x3 wrzucone na VPS i jak narazie nie mam żadnych zacięć, wszystko płynnie działa, kopiuje bez poślizgów, więc na dłuższą metę powinno być ok