tygodniowa ostatnia i obecna, dla obserwacjiZibi 68 pisze:Edek pomylił kierunki ?
------------------------------------------
dax wybił dołek,
tygodniowa ostatnia i obecna, dla obserwacjiZibi 68 pisze:Edek pomylił kierunki ?
Przebudzenie mocyZibi 68 pisze:Edek pomylił kierunki ?
jak wytrzyma ten opór to poziom na zatrzymanie zjazdu gdzie widzisz?Tomasz196407 pisze: GJ ciekawa LO
To wyślij reklamacje.niemiaszek pisze:jak wytrzyma ten opór to poziom na zatrzymanie zjazdu gdzie widzisz?Tomasz196407 pisze: GJ ciekawa LO
mi wychodzi przedział 143,60/40![]()
miałem zarobione, ale nie wskoczyło mi BE+ i wczoraj zostałem z pozycją, bo miałem zwiechę MT$ przez 20 minut i nic nie mogłem zrobić![]()
cały czas korekcyjne trójki poczynając od szczytu:niemiaszek pisze:jak wytrzyma ten opór to poziom na zatrzymanie zjazdu gdzie widzisz?Tomasz196407 pisze: GJ ciekawa LO
miałem zarobione, ale nie wskoczyło mi BE+ i wczoraj zostałem z pozycją, bo miałem zwiechę MT$ przez 20 minut i nic nie mogłem zrobić![]()
nie wiem po czyjej stronie leży wina ze zwiechami MT4(pisałem o tym w jurnalu), a na jutro jestem umówiony, żeby posprzątać kompa i wrzucić resztę rachunków MT4 na VPS, więc od poniedziałku dopiero ponowne testy czy dało radę i będzie wszycho okNieśmiertelny Trader pisze:To wyślij reklamacje.niemiaszek pisze:jak wytrzyma ten opór to poziom na zatrzymanie zjazdu gdzie widzisz?Tomasz196407 pisze: GJ ciekawa LO