swietne !! cytat dniaPipsKong pisze:no jak nie ma ??? Trzy razy czerwone to trend .....jen-yy pisze:no nie.PipsKong pisze: skalpując grasz w ruletkę to już lepiej zagrać u bukmachera
Przy ruletce nie ma trendu, a skalpować możesz zgodnie z trendem.
DayTrading: Środa 25.01.2017
Re: DayTrading: Środa 25.01.2017
Rynek to jest na targowisku a tutaj rynkiem są wielkie banki
no jak nie ma ??? Trzy razy czerwone to trend .....[/quote]
Jak w ruletce wypadły trzy czerwone to ja nie obstawiałbym czerwonych tylko czarne. Sami wyciągnijcie wnioski.
Jak w ruletce wypadły trzy czerwone to ja nie obstawiałbym czerwonych tylko czarne. Sami wyciągnijcie wnioski.
bo ty grasz przeciw trendowi, ha ha
no tak, trend is your friend, wtedy i tylko wtedy gdy grasz z trendem. Ale patrząc na przykład ruletki to po trzech czerwonych jest większe prawdopodobieństwo, że następna wypadnie czarna. A właściwie źle napisałem, bo prawdopodobieństwo jest takie samo za każdym razem, jedynie patrząc po serii ostatnich losowań wypada, że powinna być czarna. W ujęciu np. 10 losowań raczej nie wypadnie 10 razy czerwona. Po 3 czerwonych może wypadnie jeszcze ze dwa razy pod rząd więc wchodzisz na koniec trendu.woj55 pisze:bo ty grasz przeciw trendowi, ha ha
oj wypada,wypada o czym nie jeden juz sie mial okazje przekonac grajac system podwajania
to sie nazywa paradoks hazardzistye-trader.biz pisze: no tak, trend is your friend, wtedy i tylko wtedy gdy grasz z trendem. Ale patrząc na przykład ruletki to po trzech czerwonych jest większe prawdopodobieństwo, że następna wypadnie czarna. A właściwie źle napisałem, bo prawdopodobieństwo jest takie samo za każdym razem, jedynie patrząc po serii ostatnich losowań wypada, że powinna być czarna. W ujęciu np. 10 losowań raczej nie wypadnie 10 razy czerwona. Po 3 czerwonych może wypadnie jeszcze ze dwa razy pod rząd więc wchodzisz na koniec trendu.
a co do trendu to ma on cos z psychologii, to wspólne dla jakiejś grupy zachowanie.
Trudno przypisać kulkom ruletki jakieś wspólne grupowe zachowania.
No chyba że pomaga im krupier
"Myśl przez 364 dni w roku, a jeden dzień pracuj, będziesz miał więcej kasy niż ten, który pracuje przez 364 dni a jeden dzień myśli"
- Kazimierz S
- Pasjonat
Przestaje mnie to już bawić. KGHM urósł ponad 50% w kilka tygodni. To gorzej jak jakiś mały "pierd" bez płynności.
Strach....

Strach....

Miód kupuj tylko Polski.
Pisalem wam z pol roku temu ze kghm na 300 leci.... to sie smiali...
Wig20 leci na 5000
Wig20 leci na 5000

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
kghm kiedyś kupowałem po 34zł i bałem sie że przepłacam...Kazimierz S pisze:Przestaje mnie to już bawić. KGHM urósł ponad 50% w kilka tygodni. To gorzej jak jakiś mały "pierd" bez płynności.![]()
Strach....

Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
Obecnie 200 to bedzie tylko chwilowy opór... 

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami