DayTrading: Wtorek 24.01.2017
Re: DayTrading: Wtorek 24.01.2017
Ja myślę, choć oczywiście mogę się mylić, że na eurusd zrobimy jeszcze jeden niższy dołek na wykresie W1
tez mi to chodzi po głowie , pytanie tylko kiedy ;/ ale z drugiej strony taki niższy dołek zaneguje moje oRGR które w sumie nie wiem czy jest nadal tym czym było jak to rysowałeme-trader.biz pisze:Ja myślę, choć oczywiście mogę się mylić, że na eurusd zrobimy jeszcze jeden niższy dołek na wykresie W1

Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
nzd/usd experyment zakończony
sl załatwił temat...
qrwa... miałem sie takich zabaw wystrzegać w nowym roku
... zasrany hazard...

qrwa... miałem sie takich zabaw wystrzegać w nowym roku

Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
Gold sell, czyli to o czym pisałem wczoraj. Teraz dodatkowo mamy potrójny szczyt na H1
- kk.dreamer
- Pasjonat
poczekaj na okol. o której pisałam i przemyśl snavik pisze:nzd/usd experyment zakończonysl załatwił temat...
qrwa... miałem sie takich zabaw wystrzegać w nowym roku... zasrany hazard...
Drodzy Panowie Panie również trejdują...
Nie mysl co moze cena zrobic bo na 99% sie pomylisz.e-trader.biz pisze:Ja myślę, choć oczywiście mogę się mylić, że na eurusd zrobimy jeszcze jeden niższy dołek na wykresie W1
Ja moge napisac ze zrobi wyzszy szczyt na Monthly. Tak na 1.70. I co z tego wynika? NIC.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
A to dlaczego mam nie myśleć?highend pisze:Nie mysl co moze cena zrobic bo na 99% sie pomylisz.e-trader.biz pisze:Ja myślę, choć oczywiście mogę się mylić, że na eurusd zrobimy jeszcze jeden niższy dołek na wykresie W1
Ja moge napisac ze zrobi wyzszy szczyt na Monthly. Tak na 1.70. I co z tego wynika? NIC.
Jak cena zrobi dołek to będę kupował. Jak nie zrobi, to nie będzie dołka i nic mi się nie stanie, prawda?
Po jakiej cenie? Gdzie sygnał ? Gdzie tp?e-trader.biz pisze:Gold sell, czyli to o czym pisałem wczoraj. Teraz dodatkowo mamy potrójny szczyt na H1
Wreszcie cos się dzieje. W USA zdecydowali się na ruch. Dax cały dzień stał w miejscu i czekał co dalej. Patrzmy co się tam dzieje. Wyjście góra z kanału na US30 na dzień dobry.
-- Dodano: 24 sty 2017, 18:48 --
DAX wrócił w okolice doskonale znanego poziomu 11596, ale nie wywalił. Ropa wróciła w okolice 55.77, ale nie wywaliła. Taka sama sytuacja. Wygląda,że to są główne linie oporu teraz. Może to ostatnie podrygi przed korektą???
-- Dodano: 24 sty 2017, 18:51 --
SP500 pionem w górę.. Chyba wiem dokąd
-- Dodano: 24 sty 2017, 18:57 --
Tutaj na M15 najlepiej widać jaka jest sytuacja. Przerwali bandę kanału spadkowego, ale wyjście jest niemrawe i zatrzymał ich bardzo silny opór na wiadomym poziomie. Widać duże obawy na DAX-ie. Nie ma szaleństwa w tych zakupach.
-- Dodano: 24 sty 2017, 18:48 --
DAX wrócił w okolice doskonale znanego poziomu 11596, ale nie wywalił. Ropa wróciła w okolice 55.77, ale nie wywaliła. Taka sama sytuacja. Wygląda,że to są główne linie oporu teraz. Może to ostatnie podrygi przed korektą???
-- Dodano: 24 sty 2017, 18:51 --
SP500 pionem w górę.. Chyba wiem dokąd

-- Dodano: 24 sty 2017, 18:57 --
Tutaj na M15 najlepiej widać jaka jest sytuacja. Przerwali bandę kanału spadkowego, ale wyjście jest niemrawe i zatrzymał ich bardzo silny opór na wiadomym poziomie. Widać duże obawy na DAX-ie. Nie ma szaleństwa w tych zakupach.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
Tak to wygląda. Wszystko wyczytasz z wykresu. Dodam, że jest jeszcze scenariusz, że cena zawróci przy poziomie fibo 100.d4mian7 pisze:Po jakiej cenie? Gdzie sygnał ? Gdzie tp?e-trader.biz pisze:Gold sell, czyli to o czym pisałem wczoraj. Teraz dodatkowo mamy potrójny szczyt na H1
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.