DayTrading: Wtorek 24.01.2017
Re: DayTrading: Wtorek 24.01.2017
Taka jeszcze geometria na SP500 się chyba uskutecznia. Czarna linia to wilotetnia banda szczytów. Teraz robi jako wsparcie. Od góry wszystko się zwęża, czyli mamy trójkącik.. Niedługo wywalą w górę albo w dół. Warto obserwować ta czarną linię.

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

To gra psychologiczna.  W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
no... to był strzał (bez strategi) nigdy na to nawet nie zerknąłemkk.dreamer pisze:buy pod oporem to tak średnio, chyba że celujesz w 0.729, nie wiem jaką masz strategięnavik pisze:sell ??kk.dreamer pisze:nzdusd 0.7295 sell. siemajaki interwał?
ps. na d1 wygląda podobnie jak aud/usd tydzien temu
dałem buy 0.7258. nigdy tego nie grałem i nie obserwowałem ... to bedzie mój experyment( D1 0.01 lota)
 ...  jak zerknąłem na d1 to 0.736 moze do końca tygodnia
 ...  jak zerknąłem na d1 to 0.736 moze do końca tygodnia   ...tak czy siak sl jest juz na BE
 ...tak czy siak sl jest juz na BE    
  zielonych pipsów zycze

Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
						- magura2004
- Pasjonat 
A jaka cena samochoduhighend pisze:Btw. Tesla produkuje w USA. I także ogniwa litowe... wszystko made in USA. I słusznie

wierzycie że Trump umocni dolara ??? ja mocno mocno w to wątpię 
już ma dzikie ambitne akcje że u niego było więcej ludzi na inauguracji niż u Obamy ;]
heh kurde niech zje Snikersa ......
nie mam nic do niego do Obamy tez nie , ale z nim dolar daleko nie zajdzie .....

już ma dzikie ambitne akcje że u niego było więcej ludzi na inauguracji niż u Obamy ;]
nie mam nic do niego do Obamy tez nie , ale z nim dolar daleko nie zajdzie .....
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
Trump chce osłabić $, a nie umocnić goPipsKong pisze:wierzycie że Trump umocni dolara ??? ja mocno mocno w to wątpię

The only way is up
no to tym bardziejTsunamiPL pisze:Trump chce osłabić $, a nie umocnić goPipsKong pisze:wierzycie że Trump umocni dolara ??? ja mocno mocno w to wątpię
Oandzianie dostaną po dupsQ

Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
Przy czym skubany działa strasznie szybko.PipsKong pisze:no to tym bardziejTsunamiPL pisze:Trump chce osłabić $, a nie umocnić goPipsKong pisze:wierzycie że Trump umocni dolara ??? ja mocno mocno w to wątpię
Wczoraj spotkał się z Elonem Muskiem, dzisiaj z trójcą z Detroit GM, Chrysler, Ford

Odblokowuje projekt ropociągu z Kanady

Gość robi dla gospodarki w 2 dni więcej niż Obama w 2 kandencje

Obama to intelektualista, prawnik i polityk.
Trump to biznesmen. Traktuje USA jak swoją firmę

The only way is up
no generalnie fajne podejście moim zdaniem , bo polityka polityką ale z tego pieniędzy nie ma jako takichTsunamiPL pisze: Przy czym skubany działa strasznie szybko.
Wczoraj spotkał się z Elonem Muskiem, dzisiaj z trójcą z Detroit GM, Chrysler, Ford
Odblokowuje projekt ropociągu z Kanady
Gość robi dla gospodarki w 2 dni więcej niż Obama w 2 kandencje
Obama to intelektualista, prawnik i polityk.
Trump to biznesmen. Traktuje USA jak swoją firmę
dlatego ciekawe jak się to potoczy ;]
Myslalem, że nie ma opcji i dolar się będzie umacniał.PipsKong pisze:no to tym bardziejTsunamiPL pisze:Trump chce osłabić $, a nie umocnić goPipsKong pisze:wierzycie że Trump umocni dolara ??? ja mocno mocno w to wątpię
Teraz dopiero patrzę na wolumen obrotu na SierraChart i 20 stycznia miedzy w godzinach 15-20 wpłynęło na rynek tyle zleceń kupna, co nigdy wczesniej ( słupki 4x większe niż poprzednie maksy). W związku z tym nie wiem, czy to prowokacja, czy jednak nie

Rzeczywiście pisałeś o umocnieniu $ od poniedziałku.

The only way is up