DayTrading: Wtorek 24.01.2017
Re: DayTrading: Wtorek 24.01.2017
Skąd ten nagły skok zmiennosci teraz?
10.30 Rząd musi uzyskać zgodę parlamentu na uruchomienie procedury Brexitu - Sąd Najwyższy Wlk. Brytanii.warmia pisze:Skąd ten nagły skok zmiennosci teraz?
"Myśl przez 364 dni w roku, a jeden dzień pracuj, będziesz miał więcej kasy niż ten, który pracuje przez 364 dni a jeden dzień myśli"
-
- Pasjonat
Opanowanie jednego instrumentu do perfekcji brzmi jak dobry plan, w rzeczywistości tak nie jest ze względu na psychikę 99% inwestorówTsunamiPL pisze:Uczy się. Opanowuje jeden instrument do perfekcji.domich pisze:Świeżak44 pisze:Na DAX-ie konsolka pod banda spadkową.. Przegapiłem dwie okazje na S, ale jeszcze się zobaczy.. wyrażnie czekają na jakis sygnał. Żadnej luki, pozorny spokój.. To może być pułapaka.
Podziwiam Cię za dwie rzeczy. Ze grasz na demie i nie szkoda Ci czasu![]()
Oraz, że męczysz uparcie daxa, na którym robią co chcą bez wiekszej logiki na wykresie.
To dobra droga.
To czy mam rację na rynku, sprawdzam spekulacją.
@jen-yy
Dzięki.
Dzięki.

co się znowu w Turcji zesrało ???
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
Bank Turcji nie podwyższył stóp %, a spodziewana była podwyżka.PipsKong pisze:co się znowu w Turcji zesrało ???
The only way is up
dziękiTsunamiPL pisze:Bank Turcji nie podwyższył stóp %, a spodziewana była podwyżka.PipsKong pisze:co się znowu w Turcji zesrało ???
świetnie że miałem w Investing w kalendarzu uwzględnioną Turcję !!!!
świetnie !!!!
Bosze człowiek całe życie się uczy i głupi umrze ......
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
-
- Fanatyk
Błądzenie jest rzeczą ludzką, ........PipsKong pisze:dziękiTsunamiPL pisze:Bank Turcji nie podwyższył stóp %, a spodziewana była podwyżka.PipsKong pisze:co się znowu w Turcji zesrało ???
świetnie że miałem w Investing w kalendarzu uwzględnioną Turcję !!!!
świetnie !!!!
Bosze człowiek całe życie się uczy i głupi umrze ......
trwanie w błędzie ....
- harymilloki
- Maniak
Hi,
Uważajcie z GBP/USD ... Nie nastawiał bym się jeszcze na wzrosty w przeciągu kilku - kilkunastu dni ... Poczekajcie do poziomu 1,16000 - 1,17000
Uważajcie z GBP/USD ... Nie nastawiał bym się jeszcze na wzrosty w przeciągu kilku - kilkunastu dni ... Poczekajcie do poziomu 1,16000 - 1,17000
"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
Musiałaby się zacząć kolejna fala umocnienia $, a USA tego nie chcą.harymilloki pisze:Hi,
Ich obecna polityka (produkcji w kraju) wymaga osłabienia $.
The only way is up