Podoba mi się

Przeczytałem,warmia pisze:Zwłaszcza w temacie DT warto przeczytać jak możecie być potraktowani przez brokera , niezależnie od zajmowanych pozycji i trafności analiz:
http://forex-nawigator.biz/forum/vipro- ... ml#p849826
Kong czyli jesteś w sell?PipsKong pisze:według mojego oRGRa no to teraz czas by edek down poleciał .....
Z brokerem?MowmiSasiad pisze:Warmia widzę, że rozpocząłeś świętą wojnę z Vipro XD
Podoba mi sięNiech Deus Vult będzie z Tobą!
tak ale delikatnie bo myślałem szczerze że dotkniemy 1.0760 a nawet 1.08 ???Tomasz196407 pisze:Kong czyli jesteś w sell?PipsKong pisze:według mojego oRGRa no to teraz czas by edek down poleciał .....
A jeśli nie dojdzie do 1.07 to opcja nie będzie zrealizowana?TsunamiPL pisze:Wejdą opcje chyba edka na 1.07 i ujka na 114. Potem nie wiem, chyba edek góra, ujek w dół
to sie nazywa CHCIWOŚĆŚwieżak44 pisze:Znów wróciło "łapanie okazji" na wykresie, na ruchu, wbrew mojemu systemowi... Jak to się dzieje, że gram przeciw własnemu systemowi????A może ukryć wykres, skoro tak mnie myli i patrzeć tylko na wskaźniki??
Patrząc na US30 można się było tego spodziewać...Świeżak44 pisze:i wywaliło, ale w dół. Tego się nie spodziewałem, ale OK.