Strzelam, że przy płynności która już powoli jest niestety Ci wytnie.andrut pisze:no na edku S z ciasnym Sl zagrane
DayTrading: Piątek 20.01.2017
Re: DayTrading: Piątek 20.01.2017
-
- Fanatyk
wg kodu?:)andrut pisze:no na edku S z ciasnym Sl zagrane
według skalpu, już zamknięte, taki hazardzik za 50% dzisiejszej wygranej.Tomasz196407 pisze:wg kodu?:)andrut pisze:no na edku S z ciasnym Sl zagrane
Dziś wszystko pozamykane, taki piątek to niezwykły piątek, więc ...
właśnie przed sekundą by mnie wywaliło.
Ostatnio zmieniony 20 sty 2017, 18:30 przez andrut, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Fanatyk
masz racje, coś w tym piątku jestandrut pisze:według skalpu, już zamknięte, taki hazardzik za 50% dzisiejszej wygranej.Tomasz196407 pisze:wg kodu?:)andrut pisze:no na edku S z ciasnym Sl zagrane
Dziś wszystko pozamykane, taki piątek to niezwykły piątek, więc ...
Świeczki na WTI kuszą na S, ale dziś im odpuszczę.Tomasz196407 pisze:
masz racje, coś w tym piątku jest

Udanego weekendu i do napisania za tydzień. Czas na SnowShow.

Właśnie tego się bałem, że to łupnie przez tą linię gdzieś ponizęj 50$.. i podejrzewam, że właśnie tak zrobią jak znajdą pretekst i potem dopiero jazda w górę. Dobrze, że się wygrzebałem z tych pozycji na ropie, bo już momentami byłem -11k na tych L-kach z wczoraj.. prawie jak ambasadorRafal152 pisze:Nie chce mi się nowych zdjęć robić więc pokaże stare .
Dla grających w realu tylko podpowiem że 21.01.2017 spotkanie w Wiedniu odnoście postępów odnośnie cięcia wydobycia . Możliwa duża luka na poniedziałkowym otwarciu .. Zachować ostrożność![]()
![]()
Udanych trejdów

To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
Świeżak44 pisze:Właśnie tego się bałem, że to łupnie przez tą linię gdzieś ponizęj 50$.. i podejrzewam, że właśnie tak zrobią jak znajdą pretekst i potem dopiero jazda w górę. Dobrze, że się wygrzebałem z tych pozycji na ropie, bo już momentami byłem -11k na tych L-kach z wczoraj.. prawie jak ambasadorRafal152 pisze:Nie chce mi się nowych zdjęć robić więc pokaże stare .
Dla grających w realu tylko podpowiem że 21.01.2017 spotkanie w Wiedniu odnoście postępów odnośnie cięcia wydobycia . Możliwa duża luka na poniedziałkowym otwarciu .. Zachować ostrożność![]()
![]()
Udanych trejdówPS. Dla mnie to wygląda do dużych spadków na D1.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują moje subiektywne spojrzenie na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Trump tym razem nie zaskoczył rynków. Facet ma energię i chce działać. To się musi podobać Amerykanom.
The only way is up
Heh,Świeżak44 pisze: . Dobrze, że się wygrzebałem z tych pozycji na ropie, bo już momentami byłem -11k na tych L-kach z wczoraj.. prawie jak ambasadorPS. Dla mnie to wygląda do dużych spadków na D1.
Ja ostatnio z tymi dwoma lotami na sell dax byłem -31k w plecy, a ostatecznie zamknięte na +5k.
Miałem wtedy też dwie eski na usdjpy i usdpln, które suma summarum dawały -41k.
Nie polecam:)
-
- Fanatyk
Już dziś daj im spokój, bo namieszałes im, tymi lkami i eskamiandrut pisze:Świeczki na WTI kuszą na S, ale dziś im odpuszczę.Tomasz196407 pisze:
masz racje, coś w tym piątku jest
Udanego weekendu i do napisania za tydzień. Czas na SnowShow.
udanego