DayTrading: Środa 18.01.2017
Re: DayTrading: Środa 18.01.2017
farciarz co tak gały wywaliłeś:))))ucz sie grac od najlepszych, później podziekujesz
-
- Gaduła
lutek pisze:farciarz co tak gały wywaliłeś:))))ucz sie grac od najlepszych, później podziekujesz

farciarz daj spokój
Dramatem naszej epoki jest to, że głupota zabrała się do myślenia.
To smutne, że głupcy są tacy pewni siebie, a ludzie rozsądni tacy pełni wątpliwości
To smutne, że głupcy są tacy pewni siebie, a ludzie rozsądni tacy pełni wątpliwości
lutek pisze:farciarz co tak gały wywaliłeś:))))ucz sie grac od najlepszych, później podziekujesz
może teraz kabel podwójne dno na M5
Od poniedziałku eu sell zaczną zarabiać (piątek zaprzysiężenie).Tomasz196407 pisze: dax up
eu sell
eg tez
uj buy
wti buy
Daję na to 80% szansy.
" najpiękniejsza " strona forexu ;]
wywalić w kosmos by zaliczyć nowy Parter
:P
wywalić w kosmos by zaliczyć nowy Parter

Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
W zasadzie zaczęły zarabiać od wczoraj/dzisiajxlusiv pisze:Od poniedziałku eu sell zaczną zarabiać (piątek zaprzysiężenie).Tomasz196407 pisze: dax up
eu sell
eg tez
uj buy
wti buy
Daję na to 80% szansy.
The only way is up
chyba UP ????xlusiv pisze: Od poniedziałku eu sell zaczną zarabiać (piątek zaprzysiężenie).
Daję na to 80% szansy.
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
-
- Fanatyk
zawsze trzy są możliwości!!PipsKong pisze:chyba UP ????xlusiv pisze: Od poniedziałku eu sell zaczną zarabiać (piątek zaprzysiężenie).
Daję na to 80% szansy.
obiektywnie to tylko U siebie na platformie możesz widzieć i stwierdzić że akurat jestem dobrze ustawiony !!
A tak to pierd...li jeden z drugim że on zarabia miliony peso!!
xlusiv skoro ma byc sell od poniedziałku powiedz jakie to wejście zrobisz w ten sell
tak z lotu ptaka że Poniedziałek
Ostatnio zmieniony 18 sty 2017, 15:14 przez Tomasz196407, łącznie zmieniany 1 raz.
Jestem w sellTomasz196407 pisze: xlusi/v/ skoro ma byc sell od poniedziałku powiedz jakie to wejście zrobisz w ten sell

Analitycy przed wyborami " jak wygra TruMp to dolar się mocno osłabi "Tomasz196407 pisze: zawsze trzy są możliwości!!
obiektywnie to tylko U siebie na platformie możesz widzieć i stwierdzić że akurat jestem dobrze ustawiony !!
A tak to pierd...li jeden z drugim że on zarabia miliony peso!!
xlusiw skoro ma byc sell od poniedziałku powiedz jakie to wejście zrobisz w ten sell
Trump wczoraj czy tam w poniedziałek stwierdził że " dolar jest za mocny " - źródło Tsunami ;];]
gdzie tutaj szukać S ??:):)