Co to znaczy , a nie mówiłem. To tylko prawdopodobieństwo, na które ma wpływ kilka czynników. Wykres czasami pomaga , a czasami nie, tak jak każdy inny wskaźnik.highend pisze:czasami jednak ktos zamieszcza wykres.
i po miesiącu mówi "a nie mówiłem"....
tylko, że nikt wtedy nie pamięta tego wykresu
DayTrading: Środa 18.01.2017
Re: DayTrading: Środa 18.01.2017
GBP USD M5
podwójne dno i możliwa formacja wiadra
(UP)
GBP JPY M15 objecie hossy
podwójne dno i możliwa formacja wiadra

GBP JPY M15 objecie hossy
Ostatnio zmieniony 18 sty 2017, 11:33 przez _Kerad_, łącznie zmieniany 1 raz.
To trzeba zrobić forumowy sentyment użytkowników dot. par walutowych. Jak w oandzie. Będzie wiadome czy większość tutaj traci czy zarabia jak ja miliony milionow
Tomasz masz mój wykres ropki, tam jest taka linia buy supp point

trzeba mieć jaja jak super saiyan
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
-
- Fanatyk
Dog masz mój z grudnia ropyxhDog pisze:To trzeba zrobić forumowy sentyment użytkowników dot. par walutowych. Jak w oandzie. Będzie wiadome czy większość tutaj traci czy zarabia jak ja miliony milionow![]()
powiedz co tam sie zmieniło
Ja nie narzekam, tp ustawiam na wsparciach/oporach z H4.HAJENT Z KOSMOSU pisze: Andrut mam nadzieję że zapakowany jesteś przynajmniej od 53 na short!!!!!!!!!!!!!!!
Nie czekamy na 40 $ zyski realizujemy nawet na 51 $.
Ale uwaga za 25 minut raport miesięczny OPEC. Może bujnąć i trzeba zamykać zyskowne.
Farciarz trzymamy sie razem , widzę że wczoraj na kablu popłynęło towarzystwo.Kabel teraz tłuste L i liczymy zyski
No to ognia. L. 1.22950, ale czuję w kościach, że przeczołgają nas na 1.22 i niżej. Wszak wczoraj przemowa Teresy May to jednak hard Brexit...lutek pisze:Farciarz trzymamy sie razem , widzę że wczoraj na kablu popłynęło towarzystwo.Kabel teraz tłuste L i liczymy zyski
The only way is up
farciarz zbieraj elki na kablu i nie puszczaj ale zrobisz jak bedziesz chciałHAJENT Z KOSMOSU pisze:Lutek zginiesz marnie, grasz przeciwko mnielutek pisze:Farciarz trzymamy sie razem , widzę że wczoraj na kablu popłynęło towarzystwo.Kabel teraz tłuste L i liczymy zyski![]()
![]()
-- Dodano: 18 sty 2017, 12:56 --
wiekszośc graczy siedzi w eskach na kablu więc tu jest pewniak ze góra
-- Dodano: 18 sty 2017, 13:01 --
L połapane na kablu i teraz spokojnie do góry
56% na L (Oanda)lutek pisze:farciarz zbieraj elki na kablu i nie puszczaj ale zrobisz jak bedziesz chciałHAJENT Z KOSMOSU pisze:Lutek zginiesz marnie, grasz przeciwko mnielutek pisze:Farciarz trzymamy sie razem , widzę że wczoraj na kablu popłynęło towarzystwo.Kabel teraz tłuste L i liczymy zyski![]()
![]()
-- Dodano: 18 sty 2017, 12:56 --
wiekszośc graczy siedzi w eskach na kablu więc tu jest pewniak ze góra
-- Dodano: 18 sty 2017, 13:01 --
L połapane na kablu i teraz spokojnie do góry
The only way is up
ludzie nie bac sie grac teraz L
-- Dodano: 18 sty 2017, 13:05 --
kabel to jest zwykły ruch korekcyjny przed wywaleniem do góry
-- Dodano: 18 sty 2017, 13:05 --
kabel to jest zwykły ruch korekcyjny przed wywaleniem do góry