moze ktos " dobry w kreskach "rzucic okiem

Brak czasu, a w sumie brak SL z obawy przed wycięciem, powiększył straty. Jak postawię SL to wycinają, jak bez SL to jeszcze gorzej.. DAX-a trzeba pilnować jak oka w głowie. Wieczrem jak widać trochę odrobiłem.
  Brak czasu, a w sumie brak SL z obawy przed wycięciem, powiększył straty. Jak postawię SL to wycinają, jak bez SL to jeszcze gorzej.. DAX-a trzeba pilnować jak oka w głowie. Wieczrem jak widać trochę odrobiłem.  PS. Utworzł się nowy kanał.. teraz będą się odbijać, jak nie bedzie impulsów.
 PS. Utworzł się nowy kanał.. teraz będą się odbijać, jak nie bedzie impulsów.Kanał spadkowy testujemy iiiiiiiiiii tłuste S pakujemy, tylko kiedy ...navik pisze:Czy na aud /usd nie rysuje sie orgr na D1? Bo tak mi to wygląda.
moze ktos " dobry w kreskach "rzucic okiem

Też wychodzi mi fala C i to jesZcze nie koniec spadków. W1 zretestuje wybicie z klina i jeszcze jedno zejscie w dół. Luty odwrócenie trendu. Pozdrawiam.
 Też wychodzi mi fala C i to jesZcze nie koniec spadków. W1 zretestuje wybicie z klina i jeszcze jedno zejscie w dół. Luty odwrócenie trendu. Pozdrawiam.
Andrut wstrzymał E pchnął $andrut pisze:No to tłuste S na Edku, chociaż co niektórzy przy 1.0750 ustawili SL, może tam zmierzamy w krótkim terminie

pokaż te C i klinklimokrates pisze:@Tomasz gratuluje analizy EUTeż wychodzi mi fala C i to jesZcze nie koniec spadków. W1 zretestuje wybicie z klina i jeszcze jedno zejscie w dół. Luty odwrócenie trendu. Pozdrawiam.
Navik, czemu się smucisz, powtórz to zagranie 10 razy i otrzymasz:navik pisze:moja "piramidka" na aud /usd zarobiła juz 100% depo( szkoda ze depo to było 500 zł
)

andrut pisze:Navik, czemu się smucisz, powtórz to zagranie 10 razy i otrzymasz:navik pisze:moja "piramidka" na aud /usd zarobiła juz 100% depo( szkoda ze depo to było 500 zł
)
0. 500 na 1000
1. 1000 na 2000
.
.
.
10. 512000 na 1024000
 proste jak budowa cepa...
  proste jak budowa cepa...