, chociaż co niektórzy przy 1.0750 ustawili SL, może tam zmierzamy w krótkim terminie
, chociaż co niektórzy przy 1.0750 ustawili SL, może tam zmierzamy w krótkim terminie  

chujowo zamknąłeś usdtryhighend pisze:Ale jazda !
I co z tego jak mialem L na edku i kablu?HAJENT Z KOSMOSU pisze:chujowo zamknąłeś usdtryhighend pisze:Ale jazda !
 wazne ze zysk !
 wazne ze zysk !
Niby można było lepiej zamknąć, ale te 0,5 lota na usdjpy ma sporo większy swap niż 1 lot na usdpln.e-trader.biz pisze:Też właśnie zamknąłem usdjpyAmbasador pisze:Moja eSka na UJ z 05.01 wreszcie zarobiona.
Czeka jeszcze usdpln z 06.01 i daxik.

przy takiej świecy??!!andrut pisze:No to tłuste S na Edku, chociaż co niektórzy przy 1.0750 ustawili SL, może tam zmierzamy w krótkim terminie

Jeszcze jej nie zamknęliWILDLIFE pisze:przy takiej świecy??!!andrut pisze:No to tłuste S na Edku, chociaż co niektórzy przy 1.0750 ustawili SL, może tam zmierzamy w krótkim terminie

, teraz 300 w przeciwnym kierunku i 150 z powrotem
, teraz 300 w przeciwnym kierunku i 150 z powrotem  , a może nie, może to już UP, a może ciąg dalszy konsoli.
, a może nie, może to już UP, a może ciąg dalszy konsoli. na pewno nie ja
 na pewno nie ja 
Każda transakcja obarczona jest ryzykiem...WILDLIFE pisze:w sumie... wszystko możliwe... ale jak chcesz to ryzykujna pewno nie ja