nie bądź nie miły ;];]klimokrates pisze:Koniec korekty EU H4 Fe100 zaliczone. Jedziemy na dół. TP 1.0460
dawaj z nami Lkowiczami !!!!! w grupie siła

nie bądź nie miły ;];]klimokrates pisze:Koniec korekty EU H4 Fe100 zaliczone. Jedziemy na dół. TP 1.0460
Mi się wydaje, że m5 właśnie pokazuje idealny sygnał do kupna na 1.0507klimokrates pisze:Koniec korekty EU H4 Fe100 zaliczone. Jedziemy na dół. TP 1.0460
za wiele to chyba nie ryzykujesz ;];]simon000111 pisze:Zaryzykuje stwierdzenie, że na lirze w tym roku 3,80 ;D
a kolega ma gdzieś SL?klimokrates pisze:Koniec korekty EU H4 Fe100 zaliczone. Jedziemy na dół. TP 1.0460
tam to ciągle mają ciekawie...PipsKong pisze:znowu coś się w Turcji dzieje że Lira ma gwałty ruchowe ???
wydaje mi się że liry nic nie zatrzyma, chyba że wejdą do Unii ......MowmiSasiad pisze:tam to ciągle mają ciekawie...PipsKong pisze:znowu coś się w Turcji dzieje że Lira ma gwałty ruchowe ???albo pucz wojskowy albo zabijają ambasadora albo zamachy :O
PipsKong myślisz, że bedzie kolejny impuls wzrostowy? Po przebiciu LT i jej reteście wzrosty teoretycznie powinny przyśpieszyć...
BE 1.0550 zabezpieczone na plus. Kolega mi zgłaszał, ze wszyscy na forum sa na L i wszedłem zobaczyć czy to prawda. Panowie D1 W1 nadal jest S.F-You Money pisze:a kolega ma gdzieś SL?klimokrates pisze:Koniec korekty EU H4 Fe100 zaliczone. Jedziemy na dół. TP 1.0460
ja z L 1.0507 mam SL na 1.0477
TP prognozuje na 1.0630, ale pewnie jeśli kierunek się sprawdzi wezmę to na trzy trejdy na L, ciężko jest usiedzieć ponad 100pips