Dolar lekko spadł, ropa drożeje a Wy Lki na CADzie robicie ?:)simson3 pisze:poszło już po SL , miałem na 1.388 , wczoraj pisałem.andrut pisze:a jaki proponujesz SL 1.3300?simson3 pisze:CAD TP 1.36 droga otwarta UP.
DayTrading: Środa 04.01.2017
Re: DayTrading: Środa 04.01.2017
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
A zapuściłem sobie właśnie małego longa na USDCADPipsKong pisze:
Dolar lekko spadł, ropa drożeje a Wy Lki na CADzie robicie ?:)
To tylko gra Kotku, to tylko gra...
Co mnie skusiło z tą ropą:/. Oby to było tylko zbieranie pod wybicie
There is only one side of the market and it is not the bull side or the bear side, but the right side.
Jesse Livermore
Jesse Livermore
A gdzie Cię skusiło, Rałał przecież pisał że się pozycjonują, cierpliwościboogyman pisze:Co mnie skusiło z tą ropą:/. Oby to było tylko zbieranie pod wybicie
Ostatnio zmieniony 04 sty 2017, 14:49 przez andrut, łącznie zmieniany 1 raz.
Prawie na wczorajszym samym szczycie;)
There is only one side of the market and it is not the bull side or the bear side, but the right side.
Jesse Livermore
Jesse Livermore
No to UPS - przecież idealnie pyknęli średnioterminową linię oporówboogyman pisze:Prawie na wczorajszym samym szczycie;)
- F-You Money
- Pasjonat
nie uważacie, że GJ jest godny sprzedaży krótkiej teraz , na 144,48, cały czas ładnie spada powoli, i wygląda jakby korekta w górę właśnie się kończyła?
Rysiek - MikiFX - Farciarz - F-you Money
Rano znowu pieknie mi wycieli SL tuż ponad ta banda spadkową.. Przekroczone na parę pipsów, ale wystarczy na takich jak ja
.. Jak oni to robią.. ale na szczeście już jestem do przodu +1,4k. Gram 0,5 lota do 60k. Potem moze przesiadka na 1 lot. Teraz odpuszam bo znów są na wsparciu a ja się zbieram z roboty. Jakby ta S-ka rano wypaliła to było by ze 3k, ale nie jestem pazerny. Powoli, systematycznie do celu- jak Ambasador 
-- Dodano: 04 sty 2017, 15:05 --

-- Dodano: 04 sty 2017, 15:05 --
Trzeba słuchac Rafała.. Ja tez juz sie szykowałem..boogyman pisze:Prawie na wczorajszym samym szczycie;)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
złoto znów się kisi, ja pitole, chyba zmienię na coś lepszego