DayTrading: Wtorek 03.01.2017
Re: DayTrading: Wtorek 03.01.2017
Co się z ropą dzieje. COś przegapiłem czy domykamy lukę?
There is only one side of the market and it is not the bull side or the bear side, but the right side.
Jesse Livermore
Jesse Livermore
Ty, ale tu jest DayTrading....ADASKO2012 pisze:Granie na EuroUsd na K to gra przeciw trendowi.Demowcy do domu.

dzisiaj było S, a po danych było troszke S i mocne L.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Myślę, że to całkiem ładne wejście, spóźnione parę sekund bo transakcja nie chciała wejść. Wyjście bezpieczne, asekuranckie.. można było poczekać trochę dłużej.. +2k , 0,5 lota..
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
statystycznie podtrzymujesz ilość hejterów w czasieADASKO2012 pisze:Granie na EuroUsd dzisiaj na K to gra przeciw trendowi.Demowcy do domu.

-- Dodano: wt 03-01-2017, 17:30 --
prawie cały konkurs ma od 60% do 90
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
boogyman pisze:Co się z ropą dzieje. COś przegapiłem czy domykamy lukę?
OD 1 stycznia tną ALE na tym API i DoE będzie pokazany dopiero ostatni tydzień poprzedniego roku który bedzie mocno wzrostowy i się ustawiają . Mają okazję powybijać chętnych na L bo przecież wszyscy chcą kupować a gruby nie lubi oj nie lubi

Po DoE trzeba szukać L

Ja opuściłem już long na eurusd, za duże napięcie, że poleci w dół. Wchodzę w sell na eurusd i gold.
po takiej świecy na H1 ???e-trader.biz pisze:Ja opuściłem już long na eurusd, za duże napięcie, że poleci w dół. Wchodzę w sell na eurusd i gold.
ja odpuszczam cokolwiek
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
kto odpuszcza eleczki na młocie h1e-trader.biz pisze:Ja opuściłem już long na eurusd, za duże napięcie, że poleci w dół. Wchodzę w sell na eurusd i gold.

"Inwestowanie nie powinno być łatwe. Każdy, kto uważa, że inwestowanie jest łatwe, jest głupi".
Nie bądź głupi!
Nie bądź głupi!

jeśli zarabiasz to masz dobra strategięe-trader.biz pisze:Ja opuściłem już long na eurusd, za duże napięcie, że poleci w dół. Wchodzę w sell na eurusd i gold.

masz wykres jednostajnego wzrostu?
Nie interesują mnie świece i ich formacjeTGV2 pisze:kto odpuszcza eleczki na młocie h1e-trader.biz pisze:Ja opuściłem już long na eurusd, za duże napięcie, że poleci w dół. Wchodzę w sell na eurusd i gold.![]()
![]()