DayTrading: Wtorek 03.01.2017
Re: DayTrading: Wtorek 03.01.2017
wg mnie jest spójnośc jak ujek koreluje z ejkiem a edek ucieka do góry, w ten sposób wyglądają trendy na majorsach w dłuższym terminie niż intra
dobra nie ma co się podniecać, świeczkę ładną zrobili ale nie ma kontynuacji tego ruchu....
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
-
- Pasjonat
Powinniście grać przeciw trendowi.To naprawde działa.Raz na pięc razy na pewno traficie i będziecie mogli być ekspertami od forexu.
u mnie trend trwa 6 świeczekADASKO2012 pisze:Powinniście grać przeciw trendowi.To naprawde działa.Raz na pięc razy na pewno traficie i będziecie mogli być ekspertami od forexu.

jak nie maPipsKong pisze:dobra nie ma co się podniecać, świeczkę ładną zrobili ale nie ma kontynuacji tego ruchu....
co ty myslisz, ze w 15 minut polecą 400 pips UP? po danych dobrych dla USD?

powoli, muszą poubierać w S

-- Dodano: 03 sty 2017, 17:17 --
ADASKO2012 pisze:Powinniście grać przeciw trendowi.To naprawde działa.Raz na pięc razy na pewno traficie i będziecie mogli być ekspertami od forexu.
chyba raz na sto razy
nikt nie gra przeciw trendowi - chyba, że szaleniec
patrz na złoto H4 jaki ma trend ?
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
jedyny trend który się nie kończy to Lira Turecka ;];]ADASKO2012 pisze:Powinniście grać przeciw trendowi.To naprawde działa.Raz na pięc razy na pewno traficie i będziecie mogli być ekspertami od forexu.
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
też się skończy, przyznam, że próbowałem kilka razy i lipa... znaczy lira....PipsKong pisze: jedyny trend który się nie kończy to Lira Turecka ;];]

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
-
- Pasjonat
Granie na EuroUsd dzisiaj na K to gra przeciw trendowi.Demowcy do domu.
Ostatnio zmieniony 03 sty 2017, 17:27 przez ADASKO2012, łącznie zmieniany 1 raz.
highej -dax niewiele przebił 11630
każdy tren się kiedyś kończy pamiętajADASKO2012 pisze:Granie na EuroUsd na K to gra przeciw trendowi.Demowcy do domu.
granie S przy nie zamkniętej świecy H1 a nawet D1 jest mocno ryzykowne